Logan Paul και KSI έγιναν χορηγοί στην Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)

Χάρη στο ανάρπαστο ενεργειακό ποτό τους
02 Ιουλίου 2023 21:19
Logan Paul και KSI έγιναν χορηγοί στην Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)

Οι γνωστοί influencers, streamers και αθλητές, Logan Paul και KSI έγιναν επίσημοι χορηγοί της Μπαρτσελόνα, όσο απίστευτο κι ακούγεται. Ο κορυφαίος ισπανικός ποδοσφαιρικός σύλλογος ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με τους Logan Paul και KSI μέσω της εταιρίας τους PRIME, η οποία κυκλοφορεί το ομώνυμο ενεργειακό ποτό τους, που στο εξωτερικό έχει γίνει ανάρπαστο, ενώ κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες και στην Ελλάδα. 

Το PRIME, λοιπόν, έγινε ο "Official Hydration Partner" της FC Barcelona καθώς τα ισοτονικά ποτά της θα είναι αυτά που θα πίνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα για τις επόμενες τρεις σεζόν. Φυσικά εκμεταλλευόμενοι τα δυνατά τους social media, o Logan Paul μέσα από το Twitter έκανε τη σχετική ανακοίνωση ανεβάζοντας μια φωτογραφία κρατώντας το ενεργειακό ποτό μπροστά στο έμβλημα της Μπαρτσελόνα. 

Μπορεί ως Αμερικανός ο Paul να μην έχει αγαπημένη ποδοσφαιρική ομάδα, όμως ο ράπερ KSI έχει δηλώσει στο παρελθόν πως είναι οπαδός της Άρσεναλ. Για το διαφημιστικό της συνεργασίας μεταξύ Prime-Barcelona, ανέβασαν και ένα χιουμοριστικό βίντεο που ο Paul του κάνει έκπληξη, με την έκφραση του KSI μπροστά στο σήμα της Μπαρτσελόνα να τα λέει όλα. 

Μάλιστα, ο ισπανικός σύλλογος έκανε και αυτός με τη σειρά του ανάρτηση στα social media, όπως θα δείτε παρακάτω. 

Φυσικά η φωτογραφία του KSI και του Logan Paul, o οποίος έχει υπογράψει και συμβόλαιο για να αγωνίζεται στο WWE, με τις φανέλες της Μπαρτσελόνα έγιναν viral. 

Ο Paul έκανε μάλιστα και μια λιτή δήλωση για τη συνεργασία αυτή: "Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι και ενθουσιασμένοι που θα γίνουμε ο νέος Επίσημος Συνεργάτης Ενυδάτωσης μιας από τις πιο εμβληματικές ομάδες όλων των αθλημάτων, της Μπαρτσελόνα. Είτε πρόκειται για αναπλήρωση στα μέσα του παιχνιδιού είτε για αποκατάσταση μετά την προπόνηση, ανυπομονούμε η οικογένεια της Μπαρτσελόνα να ενισχυθεί με το PRIME. Ευχαριστούμε την απίθανη ομάδα της Μπαρτσελόνα για όλη τη μέχρι τώρα συνεργασία μας και ανυπομονούμε να στηρίξουμε κάθε παίκτη της Barca στην προσπάθειά του για διάκριση, εμπνέοντας παράλληλα την επόμενη γενιά να παίξει και να απολαύσει το PRIME".

Η εταιρία ιδρύθηκε μόλις το 2022 από τον Αμερικανό Paul και τον Βρετανό KSI και έκτοτε έχει επεκταθεί η φήμη του στις ΗΠΑ, τη Μ. Βρετανία και την Ευρώπη, η οποία αναδεικνύεται ως την μεγαλύτερη αναδυόμενη αγορά για το Prime.