Το Tinder ζητάει $500 το μήνα για βρείτε τον έρωτα

Νέα “VIP” συνδρομή
23 Σεπτεμβρίου 2023 10:14
Το Tinder ζητάει $500 το μήνα για βρείτε τον έρωτα

Το Tinder κυκλοφόρησε ένα νέα επίπεδο συνδρομής, το “Tinder Select”, το οποίο θα κοστίσει στους χρήστες $500 το μήνα ή $6.000 το χρόνο και προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά όπως “VIP” αναζήτηση, χωρίς όμως η εταιρία να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες. Σύμφωνα με το Bloomberg, επειδή το ποσό της συνδρομής είναι εξωφρενικό για τον απλό χρήστη, το Tinder αποφάσισε να το προσφέρει αρχικά μόνο στο 1% των χρηστών, σε αυτούς που η εταιρία θεωρεί “εξαιρετικά δραστήριους”. Το Tinder είπε στο Bloomberg πως σκοπεύει σταδιακά να προσφέρει το Tinder Select σε περισσότερους χρήστες, χωρίς να αποκαλύπτει όμως κάποιο χρονοδιάγραμμα.

Ξέρουμε πως υπάρχουν μερικοί πολύ δραστήριοι χρήστες οι οποίοι δίνουν προτεραιότητα στην ευκολία του να βρίσκουν συνδέσεις. Έτσι, προχωρήσαμε σε εξαντλητικές δοκιμές και ανατροφοδότηση με αυτό το κοινό τους τελευταίους μήνες και αναπτύξαμε μία εντελώς καινούρια προσφορά. – Mark Van Ryswyk, CPO Tinder

Τα έσοδα του Tinder για το δεύτερο τρίμηνο του 2023 ανήλθαν στα $475 εκατομμύρια, σημειώνοντας άνοδο 6% από την ίδια περίοδο πέρυσι. Ωστόσο οι χρήστες που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για συνδρομή, μειώθηκαν κατά 4% και έφτασαν τα 10.5 εκατομμύρια ανθρώπους. Το Tinder διαθέτει και άλλα επίπεδα μηνιαίων συνδρομών, όπως το Plus ($20), το Gold ($30) και το Platinum ($40).