Η X μοιράζει δωρεάν μπλε τικ

Μαζί με δωρεάν συνδρομές Premium
05 Απριλίου 2024 09:38
Η X μοιράζει δωρεάν μπλε τικ

Χρήστες του X είδαν ξαφνικά μπλε τικ στους λογαριασμούς τους χωρίς να το έχουν ζητήσει και χωρίς να το έχουν πληρώσει. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Elon Musk ανακοίνωσε πως οι λογαριασμοί με πάνω από 2.500 ακολούθους οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι συνδρομητές, θα λάβουν δωρεάν συνδρομή Premium, ενώ οι συνδρομητές με πάνω από 5.000, θα λάβουν δωρεάν συνδρομή Premium Plus.

Ενώ από τότε που αγόρασε ο Elon Musk το Twitter το μπλε τικ ήταν διαθέσιμο μόνο σε αυτούς που πλήρωναν για συνδρομή, ο ίδιος επενέβη και μοίρασε δωρεάν μπλε τικ σε εξέχουσες προσωπικότητες με πάνω από ένα εκατομμύριο ακολούθους. Τώρα φαίνεται πως το μπλε τικ επεκτείνεται για να συμπεριλάβει χρήστες με δεκάδες χιλιάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους, ακόμα κι αν δεν το έχουν ζητήσει, λαμβάνοντας το μήνυμα:

Ως ένα σημαίνων μέλος της κοινότητας του X, σας δώσαμε μία δωρεάν συνδρομή στο X Premium. Το X διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τη δωρεάν συνδρομή όπως κρίνει αυτό. Επισκεφθείτε το Premium στο μενού για να δείτε τα χαρακτηριστικά του.