Τα iPhone μπορούν να επιδιορθώσουν το Apple TV σας - Δείτε με ποιον τρόπο

Πρέπει αρχικά να έχετε αναβαθμίσει στο iOS 17
20 Σεπτεμβρίου 2023 08:59
Τα iPhone μπορούν να επιδιορθώσουν το Apple TV σας - Δείτε με ποιον τρόπο

Η Apple φέρνει μια νέα και πολύ χρήσιμη λειτουργία για όσους είναι δυνατοί χρήστες του iOS οικοσυστήματος, καθώς προσφέρει πλέον τη δυνατότητα σε κάθε iPhone να επιδιορθώσει κάποιο πρόβλημα -εφόσον τύχει- στο Apple TV HD ή Apple TV 4K τους

Ειδικά για τα δεύτερα νεότερα μοντέλα, το να κολλήσει κάπου ή να πάθει κάτι που απαιτεί επανεκκίνηση είναι κάτι το σπάνιο, η Apple με την έλευση του iOS 17 και του tvOS 17 φέρνει τα δύο λειτουργικά συστήματα πιο κοντά και κάνει τη ζωή των χρηστών απλούστερη σε τέτοιες ενοχλητικές καταστάσεις. 

Παλιότερα για παράδειγμα, εάν κολλούσε το Apple TV HD μοντέλο θα έπρεπε κανείς να το συνδέσει σε ένα Mac από την πίσω USB θύρα του, ενώ στο Apple TV 4K λόγω έλλειψης USB, η μόνη λύση ήταν να επικοινωνήσουν με το τεχνικό τμήμα της Apple. 

Τέλος όμως για αυτά τα θέματα καθώς όπως αναφέρει και το MacRumors, μπορείτε να διορθώσετε ασύρματα κρατώντας απλά το iPhone σας μπροστά στην τηλεόραση να διορθώσετε απευθείας κάποιο κόλλημα του Apple TV 4K. Μάλιστα, η οθόνη που προτρέπει τον χρήστη να επιδιορθώσει το Apple TV του με το iPhone εμφανίζεται αυτομάτως. 

Ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη και λίγο μετά θα βλέπετε την οθόνη ότι το Apple TV σας αποκαθίσταται, όπως στην φωτογραφία. 

Πρέπει φυσικά να έχετε αναβαθμίσει και το Apple TV σας στο tvOS 17 που φέρει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και χαρακτηριστικά όπως ένα ανασχεδιασμένο Control Center, enhanced dialogue mode, FaceTime στην τηλεόραση και τη δυνατότητα να εντοπίσετε το χαμένο σας χειριστήριο.