Το iPhone 16 Pro θα βγει κερδισμένο από ένα χαρακτηριστικό του iPhone 15 Pro Max

Όλα όσα μεταφέρει ο έγκυρος αναλυτής Ming-Chi Kuo
19 Σεπτεμβρίου 2023 16:12
Το iPhone 16 Pro θα βγει κερδισμένο από ένα χαρακτηριστικό του iPhone 15 Pro Max

Μπορεί να απέχουμε μερικά 24ωρα από την παγκόσμια κυκλοφορία των iPhone 15 και iPhone 15 Pro μοντέλων, ωστόσο οι φήμες για το επόμενο iPhone έχουν ξεκινήσει ήδη μιας και προέρχονται από αναλυτές των αλυσίδων εφοδιασμού, οι οποίοι δύσκολα πέφτουν έξω. 

Ένας από αυτούς είναι ο έγκυρος αναλυτής, Ming-Chi Kuo που έχει ένα δυνατό σερί αποκαλύψεων για τα χαρακτηριστικά των iPhone τα τελευταία χρόνια. Σε μια πρόσφατη ανάρτησή του στο Medium, o Kuo αποκάλυψε πως η κάμερα του iPhone 16 Pro θα αναβαθμιστεί σημαντικά χάρη σε ένα χαρακτηριστικό, που μέχρι σήμερα θεωρείται αποκλειστικό στο νεότερο Pro Max μοντέλο. 

Το iPhone 15 Pro Max είναι το μοναδικό εξοπλισμένο με τον "tetraprism" φακό που προσφέρει 5x οπτικό ζουμ και 25x ψηφιακό ζουμ και προσομοιώνει στην ουσία έναν 120mm φακό μιας κανονικής full frame φωτογραφικής. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το iPhone 16 Pro θα αναβαθμιστεί με την 5x κάμερα του φετινού iPhone 15 Pro Max, την οποία θα έχει και το iPhone 16 Pro Max. 

Άλλες φήμες που κυκλοφορούν για το iPhone 16 Pro τον τελευταίο καιρό είναι πως θα αυξήσει και το μέγεθος της οθόνης από τις 6.1 ίντσες στις 6.3 ίντσες. Αυτό θα αλλάξει και το συνολικό μέγεθος του κινητού κάτι που μάλλον προσφέρει περισσότερο χώρο για να χωρέσει ο tetraprism φακός της Apple. 

Tags: