Κατεβάστε δωρεάν στο iPhone μία κορυφαία εφαρμογή βιντεογράφησης

Απογειώστε την παραγωγικότητά σας
19 Σεπτεμβρίου 2023 13:11
Κατεβάστε δωρεάν στο iPhone μία κορυφαία εφαρμογή βιντεογράφησης

Η Blackmagic Design είναι μία εκ των κορυφαίων κατασκευαστών καμερών και software για video editing και τώρα κυκλοφόρησε μία δωρεάν εφαρμογή για τα iPhones, η οποία έχει σκοπό να πάει το βιντεογράφο που κρύβετε μέσα σας, ένα επίπεδο παραπάνω.

Η εφαρμογή Blackmagic Camera έχει ένα φιλικό προς το χρήστη interface, απευθύνεται όμως τόσο στους αρχάριους όσο και στους επαγγελματίες. Ο χρήστης έχει συνολικό έλεγχο κρίσιμων ρυθμίσεων όπως το frame rate, το shutter speed, το white balance και το ISO. Στην οθόνη εμφανίζονται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες όπως το histogram, το focus peaking και άλλα, τα οποία όμως μπορείτε να ξεφορτωθείτε με ένα απλό swipe αν σας ενοχλούν.

Η εφαρμογή επιτρέπει καταγραφή video τόσο σε οριζόντιο προσανατολισμό όσο και σε κάθετο, ενώ υπάρχουν και αρκετές επαγγελματικές ρυθμίσεις ήχου για εξωτερικά μικρόφωνα. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μίας πληθώρας αναλύσεων και formats, συμπεριλαμβανομένου του Apple ProRes, του H.264 και του H.265.

Μετά την καταγραφή, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα αρχεία μέσα από την εφαρμογή, ωστόσο υπάρχει και το Blackmagic Cloud για να σταλούν τα αρχεία στους video editors. Η ενσωμάτωση στο DaVinci Resolve ομαλοποιεί και την εργασία του post-production.

Παρά τα πολλά χαρακτηριστικά που προσφέρει, η εφαρμογή καταλαμβάνει μόλις 37MB στο iPhone και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από αυτό εδώ το link.