ΦΗΜΗ: Η Apple θα κάνει μια πολύ σημαντική αναβάθμιση στα απλά iPhone 16

Υπομονή μια ακόμη γενιά
16 Σεπτεμβρίου 2023 21:33
ΦΗΜΗ: Η Apple θα κάνει μια πολύ σημαντική αναβάθμιση στα απλά iPhone 16

Ναι, μπορεί να έχουν περάσει μόλις μερικές ημέρες από το μεγάλο Wonderlust event της Apple που φιλοξένησε την αποκάλυψη των ολοκαίνουργιων iPhone 15, αλλά παρόλα αυτά οι φήμες για τα μοντέλα επόμενης γενιάς έχουν ήδη ξεκινήσει. Συγκεκριμένα, ακούγεται πως ο αμερικανικός κολοσσός σκοπεύει να κάνει μια πολύ μεγάλη αναβάθμιση στα απλά iPhone 16, που ο κόσμος ζητά εδώ και καιρό.

Αναλυτικότερα, τα φετινά iPhone 15 αναβαθμίστηκαν με διάφορα χαρακτηριστικά που υπήρχαν στα περσινά Pro μοντέλα, όπως το Dynamic Island, αλλά και η κεντρική κάμερα των 48 megapixel. Του χρόνου, η εταιρία σκοπεύει να βελτιώσει τα απλά μοντέλα και με high-refresh-rate οθόνες, μια τεχνολογία που παραδοσιακά υπήρχε μόνο στις Pro συσκευές της Apple, χάρη στο λεγόμενο "ProMotion" χαρακτηριστικό.

Σύμφωνα με ανάρτηση του insider Majin Bu στο X (πρώην Twitter), τα iPhones επόμενης γενιάς θα προσφέρουν στους χρήστες τους βελτιωμένη εμπειρία scrolling και πιο δυναμικά animations, χάρη στη μετάβαση σε οθόνες με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης. Ωστόσο, ο Majin Bu δεν προσδιόρισε αν τα απλά μοντέλα θα έχουν ρυθμό ανανέωσης 120Hz το 2024. Η Apple μπορεί να επιλέξει ένα πάνελ των 90Hz για τις τυπικές εκδόσεις, κρατώντας τα 120Hz αποκλειστικά για τις Pro συσκευές της.

Όπως πάντα, τα σχέδια αυτά μπορεί να αλλάξουν, επομένως σας προτείνουμε να είστε επιφυλακτικοί. Η τελική αποκάλυψη των iPhone 16 μπορεί να φέρει αρκετές αλλαγές και θα χρειαστεί προφανώς πολλή υπομονή μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο για να το μάθουμε.

Tags: