iPhone 15: Το internet γέμισε με memes αμέσως μετά το event της Apple!

Κάτι άκρως αναμενόμενο
12 Σεπτεμβρίου 2023 22:54
iPhone 15: Το internet γέμισε με memes αμέσως μετά το event της Apple!

Πριν μερικά λεπτά η Apple ήρθε να βάλει τέλος στις φήμες και στις εικασίες, ανακοινώνοντας επιτέλους και επίσημα τα ολοκαίνουργια iPhone 15 και iPhone 15 Pro. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού, τα νέα της Pro μοντέλα είναι το smartphones με το ταχύτερο chip που φτιάχτηκε ποτέ και με το καλύτερο σύστημα καμερών από οποιοδήποτε άλλο iPhone στην ιστορία. Η εταιρία τα χαρακτήρισε μάλιστα και ως τα καλύτερα και πιο ικανά iPhone που έχει φτιάξει ποτέ.

Ωστόσο, παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις, το internet φυσικά και γέμισε με memes αμέσως μετά την παρουσίαση της Apple. Το ‘running joke’ για άλλη μια φορά είναι οι λιγοστές μεγάλες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι και η αρκετά παρόμοια εξωτερική εμφάνιση. Φυσικά, δεν έλειψαν και τα memes για τη μετάβαση στο USB-C για τη φόρτιση και τη μεταφορά δεδομένων, ένα καλώδιο/θύρα με το οποίο είναι εξοικειωμένοι εδώ και χρόνια οι Android χρήστες.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε μόλις μερικά από τα memes που έκαναν το γύρο του X (πρώην Twitter), ενώ αναλυτικές πληροφορίες για το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max μπορείτε να βρείτε στο σχετικό μας δημοσίευμα πατώντας εδώ.

Τέλος, πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε και το αναλυτικό μας δημοσίευμα για τα απλά iPhone 15 και iPhone 15 Plus, ενώ εδώ θα βρείτε και το δημοσίευμά μας για τις gaming ικανότητες των νέων iPhones.