iPhone 15: Ρίξτε μια ακόμη ματιά στο πώς φαίνονται οι νέες τους αποχρώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα σχόλια για τα νέα χρώματα δίνουν και παίρνουν...
06 Σεπτεμβρίου 2023 22:18
iPhone 15: Ρίξτε μια ακόμη ματιά στο πώς φαίνονται οι νέες τους αποχρώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τις μέρες να μετρούν αντίστροφα για το Apple event της παρουσίασης των νέων iPhone 15 και iPhone 15 Pro, άλλη μια διαρροή έρχεται στο φως της δημοσιότητας χάρη στα περιβόητα "dummy units". Τα κινητά ρέπλικες δηλαδή που χρησιμοποιούν οι αλυσίδες καταστημάτων για να διαφημίσουν τα iPhones στις προθήκες τους. 

Πριν μερικές μέρες τα είδαμε σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, επιβεβαιώνοντας και μερικά από τα χαρακτηριστικά τους όπως την USB-C θύρα φόρτισης αντί για lightning. 

Αυτή τη φορά, ο γνωστός tech Youtuber, Jon Rettinger, αποκαλύπτει περαιτέρω πως δείχνουν πραγματικά οι αποχρώσεις των iPhone 15 και iPhone 15 Plus, τα οποία για πρώτη φορά δεν είναι έντονα και ζωηρά, αλλά πιο ξεθωριασμένα. Πρόκειται για τις πέντε αποχρώσεις που μέχρι στιγμής τις ξέρουμε ως black (μαύρο), light yellow (κίτρινο), light blue (μπλε), light pink (ροζέ), starlight (λευκό). 

Δείτε το βίντεο με τις αποχρώσεις των iPhone 15/15 Plus: 

Να αναφέρουμε ότι η Apple ετοιμάζει και ασορτί πολύχρωμα USB-C καλώδια με τις νέες αποχρώσεις των απλών iPhone 15, τα οποία μάλιστα θα είναι υφασμάτινα. Δείτε μια φωτογραφία τους παρακάτω. 

Οι αντιδράσεις όμως στα σχόλια δεν είναι και οι καλύτερες με τους αρκετούς χρήστες να εκφράζουν ότι αυτά τα ήπια χρώματα που διάλεξε η Apple δεν είναι και η καλύτερες δυνατές επιλογές. Κάποιοι δεν μπορούν να αναγνωρίσουν ποιο χρώματα ακριβώς είναι το καθένα. 

Η ημέρα και η ώρα αποκάλυψης των iPhone 15:

Το άκρως αναμενόμενο event της Apple, στο οποίο θα δούμε για πρώτη φορά τα ολοκαίνουργια iPhone 15, είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 20:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος).

Αν θέλετε να μάθετε τι θα δούμε περίπου στο "Wonderlust" event, τότε πατήστε εδώ

Tags: