Μάθαμε νέα για την οθόνη του iPhone 16 Pro

Νέα φήμη που έρχεται από την Κίνα
11 Μαΐου 2024 15:39
Μάθαμε νέα για την οθόνη του iPhone 16 Pro

Οι φήμες και οι αναφορές για τα επόμενα iPhone της Apple συνεχίζονται και αυτή τη φορά ήρθε μία νέα από την Κίνα. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το Weibo έγινε γνωστό ότι το iPhone 16 Pro θα έχει μια πιο φωτεινή οθόνη σε σχέση με το iPhone 15 Pro.

Η αναφορά επισημαίνει ότι η Apple έχει επιλέξει αυτή τη φορά να ανεβάσει τη φωτεινότητα του iPhone 16 Pro κατά 20%, με τους χρήστες να βλέπουν μια αρκετά σημαντική διάφορα σε σχέση με τον προκάτοχό του. Πρόκειται για την τυπική φωτεινότητα της συσκευής και όχι το peak HDR που μπορεί να φτάσει.

Για την ιστορία, το iPhone 15 Pro ξεπερνά τα 1.000 nits στην τυπική φωτεινότητα και το iPhone 16 Pro λέγεται ότι θα φτάνει τα 1.200 nits. Όπως αναφέρει το GSMarena, το peak High Brightness Mode θα παραμείνει ίδιο με αυτό του περσινού μοντέλο.

Πρόσφατες αναφορές έλεγαν επίσης ότι όλα τα iPhone 16 θα έχουν μικρότερα bezels, με τα Pro μοντέλα να έρχονται και πάλι με την ProMotion τεχνολογία, δηλαδή με 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης, αλλά με τα απλά να παραμένουν στα 60Hz.

Καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη μέχρι να ανακοινωθούν τα τηλέφωνα επίσημα από την Apple. Η Apple αναμένεται να αποκαλύψει τα iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Tags: