Αγριεύει η κόντρα Musk – Zuckerberg: «Μπορώ να πάω σπίτι του για ένα μάθημα που δε θα ξεχάσει»

Νέες εκατέρωθεν δηλώσεις
12 Αυγούστου 2023 15:36
Αγριεύει η κόντρα Musk – Zuckerberg: «Μπορώ να πάω σπίτι του για ένα μάθημα που δε θα ξεχάσει»

Πριν μερικές ώρες, νέες πληροφορίες ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας για τον πολυσυζητημένο MMA αγώνα του Elon Musk, επικεφαλής των Tesla, SpaceX, Χ (Twitter), xAI και άλλων εταιριών και του Mark Zuckerberg, επικεφαλής της Meta (Facebook, Instagram, WhatsApp). Συγκεκριμένα, ο Musk επιβεβαίωσε ότι ο αγώνας είναι οριστικό ότι θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, διαβεβαιώνοντας παράλληλα πως οτιδήποτε θα φαίνεται στην κάμερα θα είναι από την Αρχαία Ρώμη.

Συγχρόνως, μίλησε και για το timing της αναμέτρησης, η οποία θα χρειαστεί να καθυστερήσει μερικούς μήνες μιας και ο μεγιστάνας θα πρέπει να χειρουργηθεί για ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί χρόνια.

Αυτή η καθυστέρηση και οι δηλώσεις του Musk γενικότερα, φαίνεται πως ξάφνιασαν τον Zuckerberg, ο οποίος προέβη με τη σειρά του σε εμφατικές δηλώσεις, μέσα από το δικό του social media, το Threads. Συγκεκριμένα, κάλεσε τον κόσμο να μην εμπιστεύεται τίποτα απ’ ότι λέει Musk, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν έχει συμφωνήσει για τις λεπτομέρειες και πως αν κλειδώσει κάτι, θα το ανακοινώσει αυτός.

Αναλυτικότερα, ο Zuckerberg ανέφερε χαρακτηριστικά:

Αγαπώ αυτό το άθλημα και είμαι έτοιμος να παλέψω από τη μέρα που ο Elon με προκάλεσε. Αν ποτέ συμφωνήσει σε κάποια πραγματική ημερομηνία, θα το ακούσετε από μένα. Μέχρι τότε να υποθέτετε πως οτιδήποτε λέει δεν έχει συμφωνηθεί.

Ο πάντα δραστήριος Musk απάντησε σχεδόν αμέσως στον Zuckerberg στο δικό του X, με μερικές εμφατικές δηλώσεις που ανεβάζουν περισσότερο τους τόνους, δείχνοντας πως η κόντρα και το…trashtalking σα να «αγριεύει».

Με τη σειρά του, λοιπόν, ο Musk δήλωσε:

Αν ο Zuck θέλει πραγματικά ένα μάθημα τόσο πολύ για το λόγο που υπάρχουν κατηγορίες βάρους στις πολεμικές τέχνες, θα μπορούσα να πάω στο σπίτι του την επόμενη εβδομάδα και να του δώσω ένα μάθημα που δεν θα ξεχάσει σύντομα.

Διαφορετικά, θα το κάνουμε μόλις η αρένα στην Ιταλία είναι έτοιμη.

Ή θα μπορούσαμε να τα κάνουμε και τα δύο και να θεωρήσουμε την επόμενη εβδομάδα απλά μια προπόνηση.

Ακολουθούν οι δημοσιεύσεις του: