Elon Musk vs Mark Zuckerberg: Κλείδωσε για Ιταλία ο αγώνας – Επιβεβαιώθηκαν νέες πληροφορίες

Όλα τα νεότερα απευθείας από τον Musk
11 Αυγούστου 2023 15:42
Elon Musk vs Mark Zuckerberg: Κλείδωσε για Ιταλία ο αγώνας – Επιβεβαιώθηκαν νέες πληροφορίες

Οι προετοιμασίες για τον πολυσυζητημένο MMA αγώνα του Elon Musk, επικεφαλής των Tesla, SpaceX, Χ (Twitter), xAI και άλλων εταιριών και του Mark Zuckerberg, επικεφαλής της Meta (Facebook, Instagram, WhatsApp, κ.α.) συνεχίζονται. Στο πλαίσιο αυτό νέες λεπτομέρειες μόλις επιβεβαιώθηκαν.

Αναλυτικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο X, ο Musk έκανε γνωστό πως ήρθε σε επαφή με την πρωθυπουργό της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, καθώς και με τον υπουργό Πολιτισμού της χώρας. Επίσημα, λοιπόν, υπάρχει πλέον συμφωνία για μια «επική», όπως την χαρακτηρίζει ο μεγιστάνας, τοποθεσία. Ο αγώνας είναι οριστικό ότι θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, χωρίς όμως να είναι βέβαιο αν θα φιλοξενηθεί στο Κολοσσαίο, όπως είχε ακουστεί κάποτε. Παρόλα αυτά, ο Musk διαβεβαίωσε πως οτιδήποτε θα φαίνεται στην κάμερα θα είναι από την Αρχαία Ρώμη, χωρίς να υπάρχει απολύτως τίποτα σύγχρονο. Στόχος είναι η εκδήλωση να τιμήσει το παρελθόν και το παρόν της Ιταλίας.

Όσον αφορά την ζωντανή μετάδοση, μετά τη δημόσια αντιπαράθεση των δύο ανδρών για το ζήτημα, φαίνεται πως βρέθηκε μέση λύση. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει live stream της αναμέτρησης τόσο στο Twitter (X) όσο και στις πλατφόρμες της Meta, πιθανώς στο Facebook ή και στο Instagram. Το UFC τελικά δεν θα αναλάβει τη διοργάνωση.

Αναλυτικότερα, ο Musk δήλωσε:

Η διαχείριση του αγώνα θα γίνει από το ίδρυμά μου και το ίδρυμα του Zuck (όχι από το UFC).

Η ζωντανή μετάδοση θα γίνει σε αυτή την πλατφόρμα και από τη Meta. Οτιδήποτε θα φαίνεται στην κάμερα θα είναι από την Αρχαία Ρώμης. Δε θα υπάρχει τίποτα απολύτως σύγχρονο.

Μίλησα με την πρωθυπουργό της Ιταλίας και τον υπουργό Πολιτισμού. Συμφώνησαν για μια επική τοποθεσία.

Όλα όσα θα γίνουν θα τιμούν το παρελθόν και το παρόν της Ιταλίας.

Το μεγάλο ερωτηματικό που παραμένει είναι πλέον η ημερομηνία. Για την ώρα ο Musk δεν έχει αποκαλύψει τίποτα σχετικό. Γνωρίζουμε ωστόσο ότι είχε απορρίψει μια ημερομηνία τον Αύγουστο που είχε προτείνει ο Zuckerberg, καθώς περίμενε τα αποτέλεσμα μιας μαγνητικής τομογραφίας, εξαιτίας ενός χρόνιου πόνου που έχει στη μέση και το λαιμό του.