Αξιωματικός ΗΠΑ για τις αποκαλύψεις των UFO: “Τα όσα είπα ήταν η κορυφή του παγόβουνου“

Νέες δηλώσεις από τον Ryan Graves που κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου στην ιστορική ακρόαση για τα UFO
10 Αυγούστου 2023 16:23
Αξιωματικός ΗΠΑ για τις αποκαλύψεις των UFO: “Τα όσα είπα ήταν η κορυφή του παγόβουνου“

Ένας από τους πρώην πιλότους του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που κατέθεσαν ενώπιον του Κογκρέσου στην ιστορική ακρόαση για το θέμα των UFO (Αγνώστων Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων) μιλάει ξανά για το θέμα με μια νέα ηχηρή δήλωση. 

Ο λόγος για τον Ryan Graves, ο οποίος όντας πρώην αξιωματικός του Π.Ν. των ΗΠΑ έγραψε ένα νέο άρθρο στο Newsweek εξηγώντας περαιτέρω τα όσα δήλωσε στην επιτροπή του Κογκρέσου. Παράλληλα όμως έκανε την αποκάλυψη ότι αυτά που δήλωσε μπροστά στην επιτροπή ήταν απλώς "η κορυφή του παγόβουνου"

Μέσα στο άρθρο του αποκαλύπτει ότι πριν από 9 χρόνια επιχειρούσε ο ίδιος με την δική του μοίρα, αποτελούμενη από μαχητικά αεροσκάφη F-18, στα ανοικτά των ακτών της Virginia Beach όταν παρατήρησαν και παρακολούθησαν στενά ATIA, τα οποία είχαν διεισδύσει σε στρατιωτικό εναέριο χώρο. 

Τονίζει ξανά πως αυτά τα UFO δεν είχαν καμία ορατή πρόωση ή επιφάνειες ανύψωσης, αλλά με κάποιον τρόπο παρέμεναν εντελώς ακίνητα εν μέσω ενός τυφώνα κατηγορίας 4. Εμφάνιζαν, επίσης, ακραίες μορφές επιτάχυνσης σε υπερηχητικές ταχύτητες και ήταν σε θέση να επιχειρούν για πολλή παραπάνω ώρα από οποιοδήποτε άλλο γνωστό μαχητικό που υπάρχει στο οπλοστάσιο των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα ο Graves εξηγεί πως μπόρεσαν αυτά τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα να παραμένουν στον αέρα για πάνω από 10 ώρες, προκαλώντας μάλιστα καταστάσεις εμπλοκών αλλά και παρολίγον ατυχήματα με τα μαχητικά των ΗΠΑ, τα οποία έπρεπε υποχρεωτικά να καταγραφούν σε εκθέσεις ασφαλείας. 

Όλες τις παραπάνω πληροφορίες τις κατέθεσε ο Graves στο Κογκρέσο από τον οποίο ζητήθηκε να παράσχει περαιτέρω πληροφορίες για τα γεγονότα. 

Καταγγέλλει επίσης ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) δεν έχει απευθείας διαδικασία αναφοράς για τους επαγγελματίες πιλότους αγνώστου ταυτότητας ή ανώμαλα αντικείμενα στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ. Αντ' αυτού, η FAA προτείνει στους πιλότους να αναφέρουν περιστατικά UFO σε πολιτικές οργανώσεις, αλλά, δυστυχώς, δεν ακολουθεί κάποια επίσημη ανάλυση ή επαλήθευση των δεδομένων πτήσης.

Ο πρώην πιλότος μαχητικού αεροσκάφους των ΗΠΑ ολοκληρώνει το άρθρο με μια συγκλονιστική ατάκα, γράφοντας ότι οι πιλότοι έχουν αναφέρει θεάσεις αναγνωρισμένων ανώμαλων αντικειμένων που δεν είναι σπάνιες ούτε μεμονωμένες. Αυτές οι θεάσεις είναι υπόθεση ρουτίνας και είναι "καιρός να δώσουμε προσοχή".