Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει UFOs και εξωγήινο “βιολογικό υλικό“ στην κατοχή της (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλες οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους των μυστικών υπηρεσιών στην ιστορική ακρόαση στο Κογκρέσο
26 Ιουλίου 2023 22:22
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει UFOs και εξωγήινο “βιολογικό υλικό“ στην κατοχή της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σημερινή ακρόαση για το θέμα των ΑΤΙΑ ή UFO στο Κογκρέσο χαρακτηρίστηκε ιστορική και όχι άδικα, καθώς το άτομο που κατέθεσε ενόρκως κιόλας, θα έριχνε φως σε πολλά αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία ταλανίζουν την ανθρωπότητα εδώ και πολλές δεκαετίες. Και έτσι έγινε αφού ο David Grusch, όπως είναι το όνομά του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, επιβεβαίωσε πρακτικά αυτά που κάποιοι λάτρεις των θεωριών συνομωσίας φαντάζοταν. 

Μαζί του ορκίστηκαν και κατέθεσαν ο Ryan Graves, πρώην πιλότος, αλλά και ο διοικητής David Fravor, πρώην βετεράνος πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, καθώς οι τρεις του ήταν μάρτυρες στο περιστατικό του UFO του 2004. Στόχος αυτής της ακρόασης ήταν να εξερευνηθεί περαιτέρω το θέμα του πόσα γνωρίζει η κυβέρνηση για τα UAPs (Unidentified Aerial Phenomena) και εάν αυτά προκαλούν επιπτώσεις στην εθνική ασφάλεια. 

Ο Grusch ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατέχει τεχνολογία που είναι έτη φωτός πιο προηγμένη από τις δυνατότητες της Αμερικής αλλά και του κόσμου, την οποία απέκτησε από Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα που καταρρίφθηκαν ή προσέκρουσαν στη Γη. 

Όντας ένας από τους βασικούς μάρτυρες ο Grusch ισχυρίστηκε, προσέχοντας μάλιστα πολύ τις λέξεις που χρησιμοποιούσε, ότι η αμερικάνικη κυβέρνηση διαθέτει στην κατοχή της "άθικτα και μερικώς άθικτα" εξωγήινα αεροσκάφη.

Ωστόσο, στα πιο "ζουμερά" λεγόμενά του, το Κογκρέσο τον ρώτησε εφόσον οι ΗΠΑ έχουν ανακτήσει τέτοια αεροσκάφη εάν ανασύρθηκαν και οι πιλότοι αυτών των αεροσκαφών, πάνω στο οποίο απάντησε: Όπως έχω πει ήδη δημοσίως στην συνέντευξή μου στο NewsNation, βρέθηκε βιολογικό υλικό από αυτές τις ανακτήσεις". Σε ακόλουθη ερώτηση για το εάν ήταν ανθρώπινα ή μη ανθρώπινα αυτά τα ευρήματα η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: 

Μη ανθρώπινα και αυτό ήταν το συμπέρασμα ατόμων με άμεση γνώση του προγράμματος για το οποίο σας ανέφερα. 

Δείτε απόσπασμα από την μαρτυρία του:

Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι άτομα με γνώση του αντικειμένου έχουν "πάθει κακό ή τραυματιστεί" σε μια προσπάθεια της κυβέρνηση να συγκαλύψει το θέμα. 

Σε αυτές τις πρώτες μαρτυρίες πρώην στρατιωτικών των ΗΠΑ και της κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών ήταν πολύ ενδιαφέροντα τα όσα ακούστηκαν, μόνο που γεννήθηκαν περισσότερα ερωτήματα, από ότι δόθηκαν απαντήσεις. Για παράδειγμα πολλές φορές ο David Grusch δήλωσε ότι "δεν επιθυμεί" ή "δεν μπορεί" να μοιραστεί κάτι παραπάνω σε "δημόσιο περιβάλλον" για το θέμα των UFO/UAPs. Επίσης, σε ερώτηση για το εάν είδε με τα μάτια του εξωγήινα πτώματα απάντησε πως δεν έχει δει.

Στην ερώτηση ενός Αμερικανού νομοθέτη του Κογκρέσου, ο Grusch απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα εάν η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει επικοινωνήσει με εξωγήινους, λέγοντας ότι "δεν μπορεί να μιλήσει για αυτό". 

Στην κατάθεση του μάρτυρα που ακολούθησε μετά τις προκαταρκτικές δηλώσεις, ο Grusch ισχυρίστηκε ότι του είπαν για την ύπαρξη ενός "πολυετούς προγράμματος ανάκτησης συντριβών και αντιστροφής της μηχανικής των UAP" και ότι αρνήθηκαν να του δώσουν πρόσβαση σε αυτό, γεγονός που τον ώθησε να καταθέσει τη σχετική καταγγελία.

 Ο Grusch, ο οποίος υπηρέτησε ως μέλος της βραχύβιας UAP Task Force του Πενταγώνου από το 2019 έως το 2021, δήλωσε στην επιτροπή ότι η καταγγελία του ως πληροφοριοδότη βασίζεται σε "πληροφορίες που του έδωσαν άτομα με μακρόχρονο ιστορικό νομιμότητας και υπηρεσίας σε αυτή τη χώρα, πολλά από τα οποία μοιράστηκαν επίσης αδιάσειστα στοιχεία με τη μορφή φωτογραφιών, επίσημων εγγράφων και απόρρητων προφορικών καταθέσεων με εμένα και πολλούς από τους διάφορους συναδέλφους μου".

Tags: