iPhone 15 Pro: Αναμένεται να έχει το πιο λεπτό πλαίσιο οθόνης από κάθε άλλο iPhone

Οι νεότερες φήμες λένε ότι η Apple θα κάνει ένα βήμα πιο κοντά στο bezeless iPhone
31 Ιουλίου 2023 22:53
iPhone 15 Pro: Αναμένεται να έχει το πιο λεπτό πλαίσιο οθόνης από κάθε άλλο iPhone

Για ακόμη μια φορά κυκλοφορούν πληροφορίες για το iPhone 15 και συγκεκριμένο το Pro μοντέλο, καθώς βρισκόμαστε περίπου ενάμιση μήνα πριν την επίσημη παρουσίαση της Apple, η οποία παραδοσιακά λαμβάνει χώρα στις αρχές Σεπτεμβρίου. 

Οι νεότερες πληροφορίες έρχονται από έναν εκ των εγκυρότερων ρεπόρτερ για τα θέματα της Apple, τον Mark Gurman του Bloomberg, ο οποίος στο νέο του ρεπορτάζ κάνει αναφορά για την οθόνη των iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. 

Λέγεται ότι τα iPhone 15 Pro θα έρθουν με το λεπτότερο πλαίσιο οθόνης (bezel) που υπήρξε ποτέ σε iPhone, προχωρώντας έτσι ένα βήμα μπροστά προς το σχέδιο της Apple να τα μετατρέψει σε πραγματικά bezeless κινητά, χωρίς μαύρα πλαίσια στις άκρες τους. 

Πώς θα το επιτυγχάνει αυτό; Ο Gurman μεταφέρει ότι θα κάνουν χρήση της LIPO (low-injection pressure over-molding) τεχνολογίας στα πάνελ των οθονών τους, μειώνοντας το πλαίσιό τους από τα 2.2mm στο 1.5mm. Και μπορεί να μοιάζει αμελητέο το ποσό στα χαρτιά, όμως η χρήση της LIPO τεχνολογίας από την Apple έγινε για πρώτη φορά στα Apple Watch Series 7 και είχε απτά αποτελέσματα. 

Στο ίδιο ρεπορτάζ κάνει λόγο και για μια "αναβάθμιση" που θα πάρουν τα απλά iPhone 15 και iPhone 15 Plus μοντέλα, καθώς σε αντίθεση με τους προκατόχους τους, αυτά θα φέρουν το Dynamic Island στο πάνω κεντρικό κομμάτι της οθόνης, όπως τα iPhone 14 Pro. 

Είχαμε και μια πρόσφατη διαρροή, με φωτογραφίες από το πόσο μεγάλο θα είναι το εξόγκωμα της κάμερας του iPhone 15 Pro Max, όπως θα δείτε πατώντας εδώ

Όσο για τα όσα ακούγονται για την αύξηση τιμής των επόμενων iPhone, μάθαμε από τον ίδιο ότι όλα τα iPhone 15 θα δουν τις τιμές τους να αυξάνονται, από τα μεγαλύτερα -και παραδοσιακά ακριβίοτερα- iPhone 15 Pro/ Pro Max μέχρι τα απλά iPhone 15/ 15 Plus. 

Tags: