Η Barbie κρύβει ένα μυστικό στην αναζήτηση της Google! (ΦΩΤΟ)

Το επικό easter egg της Google είναι φυσικά...ροζ
28 Ιουλίου 2023 13:04
Η Barbie κρύβει ένα μυστικό στην αναζήτηση της Google! (ΦΩΤΟ)

Όλο το Χόλιγουντ κινείται σε ρυθμούς "Barbenheimer" καθώς το box off χορεύει παγκοσμίως στους ρυθμούς των ταινιών "Oppenheimer" και "Barbie", μόνο που η δεύτερη φυσικά κάνει διπλάσιο πάταγο λόγο και του πασίγνωστου ονόματος. 

Γνωρίζατε όμως ότι η Μπάρμπι της Margot Robbie (Μάργκοτ Ρόμπι) κρύβει ένα μυστικό στην αναζήτηση της Google; Στην κεντρική σελίδα της Google υπάρχει ένα επικό easter egg που φυσικά και θα είχε για κυρίαρχο χρώματα το ροζ. 

Τι πρέπει να κάνετε; Απλά ψάξτε τη λέξη "Barbie" στο πεδίο αναζήτησης και θα εμφανιστούν τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Μόνο που θα αρχίσουν να αναβοσβήνουν ροζ αστέρια στην οθόνη σας έως ότου όλη η αρχική οθόνη της Google βαφτεί από άκρη σε άκρη...ροζ! Το ίδιο θα συμβεί αν γκουγκλάρετε τα ονόματα της Margot Robbie, του Ryan Gosling αλλά και της σκηνοθέτριας, Greta Gerwig. Παρόμοια easter eggs στη Google είχαν γίνει με τη σειρά The Mandalorian αλλά και με το The Last of Us, όπου όλη η οθόνη γέμιζε με τον μύκητα cordyceps. 

Θέλετε μερικά facts από τα παρασκήνια της ταινίας Barbie; Απλά πατήστε εδώ

Εδώ θα βρείτε τα νεότερα σχετικά με την ξέφρενη εμπορική πορεία και τις εισπράξεις της ταινίας Barbie. 

Το σενάριο υπογράφει ο οσκαρικός Noah Baumbach (The Marriage Story) μαζί με την Greta Gerwig που έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

H ταινία Barbie διαθέτει ένα all-star cast που αποτελείται και από τους: America Ferrera (End of Watch), Kate McKinnon (Yesterday), Issa Rae (The Photograph), Rhea Perlman (I’ll See You in My Dreams), Michael Cera (Scott Pilgrim vs. the World), Ariana Greenblatt (Avengers: Infinity War), Ana Cruz Kayne (Little Women), Emma Mackey (Sex Education), Hari Nef (Assassination Nation), Alexandra Shipp (X-Men), Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders), Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Ncuti Gatwa (Sex Education), Scott Evans (Grace and Frankie), Jamie Demetriou (Cruella), Connor Swindells (Sex Education), Sharon Rooney (Dumbo), Nicola Coughlan (Bridgerton), Ritu Arya (The Umbrella Academy) και Helen Mirren (The Queen).

Το Barbie προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους. 

Tags: