Το Spotify θέλει να βελτιώσει την ψυχική σας υγεία με ένα νέο χαρακτηριστικό

Η Premium υπηρεσία Calm έφτασε στο Spotify
14 Ιουλίου 2023 00:47
Το Spotify θέλει να βελτιώσει την ψυχική σας υγεία με ένα νέο χαρακτηριστικό

Το Spotify φέρνει ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό για όλους όσους θέλουν να χαλαρώνουν ή εάν θέλουν να ακούν κάτι πριν κοιμηθούν. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή εφαρμογή, Calm, που μετράει ήδη πάνω από 4 εκατομμύρια downloads, προστέθηκε στην γνωστή streaming πλατφόρμα, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την ψυχική σας υγεία.

Η διαθεσιμότητα του Calm ξεκίνησε ήδη στο Spotify και θα περιλαμβάνει τα “Calm for Beginners” και “Calm for Kids”, καθώς και ασκήσεις σε συνεργασία με διάφορες διασημότητες, όπως είναι το “Breathe Into It” με κεντρικό πρόσωπο την Camila Cabello.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί μέρος του “Spotify Open Access”, μια καινοτομία της υπηρεσίας που ξεκίνησε το 2021 και επιτρέπει σε εταιρίες να προσφέρουν το περιεχόμενό τους επί πληρωμή στο Spotify. Αξίζει να αναφερθεί, ότι απαιτείται να είστε συνδρομητές Premium στο Calm για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό του στο Spotify, αλλιώς θα δείτε ελάχιστο αριθμό ιστοριών και μουσικής για να ακούσετε.

«Η ψυχική υγεία είναι πιο σημαντική από ποτέ. Αποστολή μας είναι να κάνουμε το περιεχόμενο ψυχικής υγείας προσβάσιμο σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Calm, Fergal Walker.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι λογικό να συνεργαστούμε με το Spotify, την κορυφαία streaming πλατφόρμα, για να παρέχουμε στους χρήστες της πρόσβαση σε εργαλεία που θα τους δώσουν προτεραιότητα στην ψυχική ευεξία, αλλά και να αισθάνονται καλύτερα.

Η Premium συνδρομή του Calm κοστίζει 69.99 δολάρια για ένα χρόνο ή 14.99 δολάρια το μήνα.

Μερικά playlists που θα βρείτε με αυτή τη συνεργασία είναι τα: Calm for Sleep, Calm for Stress & Anxiety, Calm for Meditation, Calm for Beginners, Calm for Kids, Daily Mindfulness κ.α.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Τα σόου του Calm χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως είναι η βελτίωση του ύπνου, το meditation και η χαλάρωση.

Tags: