iPhone: Η beta του iOS 17 κυκλοφόρησε σήμερα για όλους

Από σήμερα θα μπορείτε να δείτε όλα όσα φέρνει η νέα ενημέρωση
12 Ιουλίου 2023 21:41
iPhone: Η beta του iOS 17 κυκλοφόρησε σήμερα για όλους

Μετά από αρκετές εβδομάδες που βρίσκεται διαθέσιμη σε developers και ορισμένους χρήστες ως “closed beta”, η Apple διέθεσε σήμερα την 1η Public Beta του iOS 17, λίγους μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα, θα μπορείτε να εγκαταστήσετε το iOS 17 στο iPhone σας και να δείτε όλα τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει. Ωστόσο, όπως συμβαίνει κάθε φορά, έτσι και τώρα, ίσως υπάρξουν πολλά bugs και δεν προτείνεται για όλους. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να την κατεβάσετε, είναι να επισκεφθείτε το επίσημο site της Apple πατώντας εδώ και να συνδεθείτε με το Apple ID σας, καθώς και να ακολουθήσετε τα βήματα που θα δείτε στην οθόνη σας.

Μόλις ολοκληρώσετε τα βήματα, θα πρέπει να ανοίξετε το τηλέφωνό σας, να πάτε στις ρυθμίσεις και μετά στα Γενικά και έπειτα στην Ενημέρωση λογισμικού, όπου εκεί θα βρείτε και την επιλογή για την Public Beta.

Τι νέο φέρνει το iOS 17; (Δεν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες)

Η Apple επικεντρώνεται στο να βελτιώσει μερικές από τις πιο βασικές εφαρμογές του iOS, όπως τα Phone, FaceTime και το iMessage. Πλέον κάθε επαφή σας μπορεί να αποκτήσει το δικό της "poster" με ξεχωριστό εικαστικό και φωτογραφία για τη κάθεμιά. Το Check-in γίνεται ένας εύκολος τρόπος για να βλέπετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα που βρίσκονται στο iMessage, το οποίο αποκτά και ένα φρεσκάρισμα στο UI του. Τα αυτοκόλλητα (Stickers) του iOS 17 αναβαθμίζονται για το iMessage καθώς όλα τα emoji μπορούν να μεταμορφωθούν σε sticker.

Τα Live stickers μεταμορφώνουν κάθε φωτογραφία σας σε αυτοκόλλητα για να τα στείλετε σαν GIFs. Αυτό το χαρακτηριστικό θα δουλεύει και σε τρίτες εφαρμογές πέραν της Apple. Στο FaceTime, πλέον, θα μπορείτε να αφήσετε ένα βίντεο-μήνυμα σε περίπτωση που δεν το σηκώσει το άλλο πρόσωπο στην βιντεοκλήση.

Το AirDrop αλλάζει και αναβαθμίζεται στο iOS 17 για να κάνει πιο εύκολο το μοιρασμό μέσω iPhone. Το "NameDrop" χαρακτηριστικό θα κάνει παιχνιδάκι την ανταλλαγή επαφών όπως τηλέφωνα και email, φέρνοντας δύο iPhones το ένα δίπλα στο άλλο. Θα μπορείτε να στέλνετε αρχεία με την πλήρη ανάλυσή τους ακόμη και αν απομακρυνθείτε από το άτομο που θέλετε να τα στείλετε.

Περισσότερα για το iOS 17 μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Ωστόσο, το iOS 17 δεν είναι διαθέσιμο σε όλα τα iPhone. Δείτε εάν το τηλέφωνό σας το υποστηρίζει κάνοντας κλικ εδώ.

Η Public Beta είναι διαθέσιμη σήμερα και για τα iPadOS 17.

Tags: