Sponsored By TCL

TCL 40 SE: Ένα αξιόπιστο και προσιτό τηλέφωνο

Με μεγάλη οθόνη και 50MP κάμερα
12 Ιουλίου 2023 19:30
TCL 40 SE: Ένα αξιόπιστο και προσιτό τηλέφωνο

Οι προτάσεις smartphone στην τιμολογιακή κατηγορία κάτω των €200 μπορεί να είναι πολλές, αλλά κρύβουν και παγίδες, αφού στην προσπάθεια μείωσης του κόστους, αρκετά μοντέλα κάνουν σημαντικές υποχωρήσεις στις επιδόσεις. Ένα τηλέφωνο που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας σε αυτό το εύρος τιμών, είναι το TCL 40 SE το οποίο έρχεται να ανταποκριθεί στην πρόκληση της απρόσκοπτης λειτουργίας για το χρήστη.

Η στιβαρή κατασκευή του δε θα απογοητεύσει όσον αφορά την ποιότητα υλικών και θα προσφέρει μία άνετη χρήση στο χέρι, ενώ διαθέτει και στερεοφωνικά ηχεία. Η οθόνη του προσφέρει άνεση με μέγεθος 6.75 ιντσών, HD+ ανάλυση 720x1600 pixel και 20:9 αναλογία. Ενσωματώνει την τεχνολογία NXTVISION της TCL η οποία προσφέρει πλούσιες αντιθέσεις και ευκρινέστερες λεπτομέρειες για τη βελτίωση των οπτικών. Τα 90Hz στο ρυθμό ανανέωσης θα κάνουν το τηλέφωνο ξεκούραστο στο μάτι, είτε κάνετε streaming τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες είτε σκρολάρετε στα social media.

Στο εσωτερικό τώρα έχουμε έναν οκταπύρηνο MediaTek Helio G37, 6GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά για να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του τηλεφώνου σε όλες τις λειτουργίες, ενώ ο χώρος είναι μεγαλύτερος από τα περισσότερα τηλέφωνα της κατηγορίας του.

Στην μπαταρία τώρα έχουμε χωρητικότητα 5.010 mAh, η οποία αρκεί με το παραπάνω για μία πλήρη ημέρα χρήσης. Η φόρτιση γίνεται ενσύρματα με 18W.

Στις κάμερες τώρα έχουμε έναν κύριο αισθητήρα 50MP με f/1.8, ο οποίος δεν απογοητεύει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, συνοδεύεται από AI τεχνολογίες, όπως Night Mode, Steady Snap και One Shot, επιτρέποντας στο χρήστη να χρησιμοποιήσει την κάμερα αποτελεσματικά κάτω από διάφορες συνθήκες κίνησης και φωτισμού.

Η κύρια κάμερα πλαισιώνεται από δύο ακόμα αισθητήρες των 2MP με f/2.4, έναν macro και έναν βάθους. Η selfie κάμερα είναι 8MP με f/2.0, προσφέροντας αξιόλογες selfies με καλό φωτισμό.

Συνολικά, το TCL 40 SE είναι ένα τηλέφωνο χωρίς προβλήματα που προσφέρει αξιοπιστία και ευκολία χρήσης. Είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στην τιμή των €189.