Ο Elon Musk έριξε τέτοιο “καρφί“ στον Mark Zuckerberg που το Twitter έπιασε τα ποπ κορν

Μερικά tweets του έριξαν οξύτατο χιούμορ στη διαμάχη μεταξύ των δύο μεγιστάνων
08 Ιουλίου 2023 15:57
Ο Elon Musk έριξε τέτοιο “καρφί“ στον Mark Zuckerberg που το Twitter έπιασε τα ποπ κορν

Η διαμάχη του Elon Musk με τον Mark Zuckerberg μπορεί να είναι ακόμη στον πρώτο γύρο αλλά δείχνει να ζεσταίνεται όσο και ο ανταγωνισμός μεταξύ Twitter και του Threads εντείνεται. Ο ρυθμός με τον οποίο γιγαντώνεται η εφαρμογή-κλώνος του Twitter δια χειρός της Meta είναι σαρωτικός αφού μέσα σε 48 ώρες μετράει πάνω από 70 εκατομμύρια χρήστες. Και όλα αυτά χωρίς καν να έχει λανσαριστεί στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Ο Musk κιόλας απείλησε μέσω του δικηγόρου του ότι η υπόθεση του Threads μπορεί να καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες, διότι το κατηγόρησε ότι πρόκειται για προϊόν αντιγραφής. Ωστόσο ο ιδιοκτήτης του Twitter έριξε το νέο του καρφί στον "Mr. Facebook" χάρη στο βιτριολικό του χιούμορ και έναν parody λογαριασμό-σωσία του ιδίου. 

Ένας τρολ λογαριασμός στο Twitter που "υποδύεται" τον Musk και τον σατιρίζει έγινε το μέσο για να βάλει ο πραγματικός λίγο παραπάνω λάδι στη φωτιά, φτάνοντας στο σημείο να τον αποκαλέσει έμμεσα "σαύρα". "Ξόδεψα $44 δις για αυτή την εφαρμογή και τώρα το αγόρι-σαύρα αποφάσισε να πατήσει copy-paste. Τώρα έγινε προσωπικό. Τα λέμε στο κλουβί, Ζουκ." γράφει ο σατιρικός λογαριασμός του Musk, τον οποίο πολλοί χρήστες νομίζουν ότι διαχειρίζεται ο ίδιος ο μεγιστάνας της SpaceX για να τρολάρει και να σχολιάζει τα κακώς κείμενα, χωρίς πολλές επιπτώσεις. 

Θέλοντας να διαψεύσει τις φήμες ο Musk απάντησε φυσικά με σαρκαστικό ύφος γράφοντας: "Υπάρχει τόσος πολύς κόσμος που νομίζει ότι αυτός ο λογαριασμός είμαι εγώ." Στο ίδιο νήμα των tweets συζητήθηκε κιόλας ακόμη και το ζήτημα αν επιτρέπονται οι σατιρικοί "parody" τύπου λογαριασμοί. 

Βέβαια, ο Musk δεν σταμάτησε εκεί και θέλησε να τρολάρει περαιτέρω το γεγονός ότι το ίντερνετ αποκαλεί "σαύρα" τον Ζούκερμπεργκ. Η χρήστης "Ashley St. Clair" του απαντά λέγοντας "λατρεύω το ότι δεν διαφώνησες καθόλου στο να χαρακτηρίσεις "σαύρα" τον Ζουκ" με τον Musk να συνεχίζει το οξύτατο και σαρκαστικό του σερί γράφοντας: "Ίσως να είναι θέμα του ότι χρησιμοποιεί πάρα πολύ moisturizer". 

Την ευκαιρία να απαντήσει δεν έχασε ούτε το parody account του Έλον Μασκ απαντώντας στον...εαυτό του: "Πιθανότατα έτσι να είναι, φαίνεται για τέτοιος τύπος". 

Το Twitter και οι χρήστες του φυσικά δεν ήθελαν και πολύ για να αρχίσουν το γλέντι με τα memes και έπιασαν τα ποπ κορν για να απολαύσουν τα tweets του Musk, αλλά και να τρολάρουν τον Ζούκερμπεργκ.