Το iPhone 15 Pro Max θα είναι ακριβότερο από το iPhone 14 Pro Max λέει γνωστός αναλυτής

Νέες πληροφορίες για το μεγαλύτερο μοντέλο της επερχόμενης σειράς
07 Ιουλίου 2023 14:40
Το iPhone 15 Pro Max θα είναι ακριβότερο από το iPhone 14 Pro Max λέει γνωστός αναλυτής

Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτικό του Haitong International Tech Research, Jeff Pu, ολόκληρη η σειρά iPhone 15 πρόκειται να μπει σε μαζική παραγωγή μέσα στον Αύγουστο. Σύμφωνα με εκείνον, η Apple έχει ως στόχο να φτιάξει 84 εκατομμύρια smartphones μέχρι το τέλος της χρονιάς, ένα νούμερο 12 τοις εκατό μεγαλύτερο σε σχέση με τα iPhone 14 πέρυσι.

Άλλωστε, όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, φαίνεται ότι με τα iPhone 15 δε θα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα με το στοκ, όπως είδαμε να συμβαίνει με τα iPhone 13 και iPhone 14. Συνολικά, η Apple ακούγεται πως είναι πολύ αισιόδοξη για τα νέα της μοντέλα και έτσι περιμένει να πουλήσουν καλύτερα από τα iPhone 13 και iPhone 14.

Ωστόσο, ο Jeff Pu, λέει τώρα -όπως και πολλοί άλλοι αναλυτές, ότι το iPhone 15 Pro Max θα κοστίζει περισσότερα χρήματα και στην Αμερική, αλλά και στην Ευρώπη, σε σχέση με το iPhone 14 Pro Max. Πιο συγκεκριμένα, εκείνος πιστεύει ότι η αρχική τιμή της συσκευής στις ΗΠΑ θα ανέρχεται στα 1.099 δολάρια από 999 δολάρια που κόστιζε το iPhone 14 Pro Max 128GB.

Να αναφέρουμε απλώς πως η αρχική τιμή του iPhone 14 Pro Max στην Ελλάδα για το μοντέλο των 128GB ήταν τα €1.549 ενώ το κορυφαίο μοντέλο του 1TB άγγιζε τα €2.279. Μένει να δούμε πόσο θα κοστίζει στη χώρα μας το νέο πανίσχυρο τηλέφωνο της Apple.

Το iPhone 15 Pro Max θα έχει διάφορα νέα χαρακτηριστικά που δε θα υπάρχουν στα πιο απλά iPhone 15, όπως ένας periscope φακός που θα βοηθάει πολύ στο ζουμ του τηλεφώνου, καθώς και μεγαλύτερη χωρητικότητα στην μπαταρία του, αν και όλα τα μοντέλα θα φαίνεται ότι θα έχουν περισσότερο mAh.

Φυσικά, επειδή τίποτα δεν είναι επίσημο, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Tags: