Η Apple ξεκίνησε να εργάζεται στο iOS 19 των iPhone

Τι κι αν ακόμα δεν κυκλοφόρησε το iOS 18
01 Ιουλίου 2024 11:24
Η Apple ξεκίνησε να εργάζεται στο iOS 19 των iPhone

Το iOS 18 παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιούνιο και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο μαζί με τα iPhone 16 της Apple. Ωστόσο, τι κι αν απέχουν κάμποσους μήνες για την κυκλοφορία του ανανεωμένου λειτουργικού συστήματος; Η εταιρία φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει ήδη να εργάζεται στο iOS 19.

Τα νέα φέρνει ο έμπιστος δημοσιογράφος του Bloomberg, Mark Gurman, ο οποίος μέσα από το νέο τεύχος του Power On αναφέρει ότι η Apple ξεκίνησε ήδη να δουλεύει στο iOS 19, στο macOS 16, στο watchOS 12 και στο VisionOS 3.

Το development του iOS 19 έχει ξεκινήσει ήδη από την Apple, η οποία έχει δώσει την κωδική ονομασία “Luck” (τύχη), ενώ το macOS 16 έχει τον τίτλο “Cheer”, με τα watchOS 12 και visionOS‌ 3 να έχουν τις ονομασίες "Nepali" και "Discovery" αντίστοιχα.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι καθόλου παράξενο μιας και η Apple συνηθίζει να ξεκινάει τη δουλειά των επόμενων λογισμικών της πριν καν κυκλοφορήσει τα προηγούμενα, καθώς ορισμένα προϊόντα της που θα κυκλοφορήσουν μελλοντικά απαιτούν ελέγχους.

Ο Gurman δήλωσε επίσης ότι το Apple Intelligence, η ανανεωμένη AI της Apple, αναμένεται να γίνει διαθέσιμη και στο Apple Vision Pro μέσα στο 2025 και μάλλον θα γίνει διαθέσιμη μαζί με το visionOS‌ 3.

Tags: