Τύπος ανέβασε ολόκληρο το Spider-Man: No Way Home στο Twitter

Συνεχίζεται το trend
04 Ιουλίου 2023 21:16
Τύπος ανέβασε ολόκληρο το Spider-Man: No Way Home στο Twitter

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, μια ακόμη σφαλιάρα για την εμπορική πορεία του The Flash ήταν η διαρροή ολόκληρης της ταινίας στο Twitter, μέσα από το οποίο φαίνεται πως την είδαν σχεδόν 2 εκατομμύρια άτομα.

Καθώς το κοινωνικό δίκτυο έχει αρχίσει να εστιάζει όλο και περισσότερο στο βίντεο υπό την καθοδήγηση του Elon Musk, μέσα στους τελευταίους μήνες το όριο για το οπτικοακουστικό υλικό έχει αυξηθεί στις 2 ώρες. Ωστόσο, οι μηχανισμοί της πλατφόρμας για την ανίχνευση του περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα φαίνεται πως δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί.

Συγκεκριμένα, τα παρατράγουδα συνεχίστηκαν τις τελευταίες ώρες, αφού ένα χρήστης ανάρτησε στο Twitter ολόκληρο το Spider-Man: No Way Home. Πρόκειται για τη νεότερη Spider-Man ταινία της Marvel και της Sony, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2021. Η ταινία κυκλοφορούσε στο Twitter για 12 ολόκληρες ώρες, μετρώντας πάνω από 19 εκατομμύρια προβολές μέχρι τη στιγμή που τελικά κατέβηκε. Μάλιστα, ο χρήστης που την ανάρτησε δήλωσε εμφατικά πως θα συνεχίζει να ανεβάζει ταινίες στο Twitter, ζητώντας από τον κόσμο στα σχόλια να του πει ποιες προτιμά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την φωτογραφία της ανάρτησης που πρόλαβε να τραβήξει το μέσο The Verge.

Για την ώρα δεν έχουμε καμία επίσημη δήλωση σχετικά με το φαινόμενο από τον Elon Musk ή το Twitter, ωστόσο το trend αυτό σίγουρα δεν πρέπει να αρέσει ιδιαίτερα στους διαφημιστές και στα στούντιο του Hollywood. Να σημειωθεί ότι το ίδιο συνέβη στο παρελνθόν και με τα The Super Mario Bros. και Avatar: The Way of Water.