Joesthetics: Αποκαλύφθηκε η αιτία του θανάτου του - Το συγκινητικό μήνυμα της κοπέλας του

Νέες πληροφορίες για την υγεία του 30χρόνου fitness influencer Jo Lindner
03 Ιουλίου 2023 10:07
Joesthetics: Αποκαλύφθηκε η αιτία του θανάτου του - Το συγκινητικό μήνυμα της κοπέλας του

Όπως σας ενημερώσαμε, αυτό το Σάββατο αποκαλύφθηκε ότι ο Γερμανός bodybuilder ‘Joesthetics’ έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών. Ο γνωστός κατά κόσμον ως Jo Lindner ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον fitness χώρο των social media, μετρώντας πλέον πάνω από 9 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και πάνω από 958 χιλιάδες συνδρομητές στο YouTube.

Αρχικά, η αιτία του θανάτου του δεν ήταν γνωστή, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν πολλές εικασίες. Τελικά, περισσότερο φως στην υπόθεση του πασίγνωστου fitness influencer ήρθε να ρίξει η κοπέλα του, Nicha, γνωστή στη Instagram ως ‘immapeaches’.

Μέσα από ένα μακροσκελές συγκινητικό μήνυμα που μπορείτε να βρείτε παρακάτω, η Nicha αποκάλυψε πως ο Jo έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ανεύρυσμα. Τρεις μέρες νωρίτερα είχε μια ένδειξη πως κάτι συμβαίνει με την υγεία του, αφού είχε έναν ανεξήγητο πόνο στον αυχένα.

Τι είναι το ανεύρυσμα;

Σύμφωνα με την ελληνική Βικιπαίδεια, με τον όρο ανεύρυσμα εννοούμε τη διεύρυνση, διόγκωση ή διάταση τμήματος ενός αιμοφόρου αγγείου (συνήθως αρτηρίας) εξαιτίας οργανικής πάθησης ή κάκωσης των τοιχωμάτων του. Συγκεκριμένα, η εστιακή διεύρυνση της διαμέτρου άνω του 50% της φυσιολογικής.

Ανευρύσματα μπορεί να παρουσιαστούν σε οποιοδήποτε αιμοφόρο αγγείο, συμπεριλαμβανομένου του κύκλου του Willis στον εγκέφαλο, στη θωρακική και κοιλιακή αορτή, ακόμη και μέσα στην καρδιά.

Όσο αυξάνεται το μέγεθος του ανευρύσματος τόσο αυξάνεται και ο κίνδυνος ρήξης αυτού. Η ρήξη ενός ανευρύσματος μπορεί να οδηγήσει σε αιμορραγία και μετέπειτα σε καταπληξία, που οδηγεί στο θάνατο. Τα ανευρύσματα συνήθως σχηματίζονται λόγω εξασθένησης των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων, και μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας κληρονομικής πάθησης ή επίκτητης ασθένειας. Τα ανευρύσματα μπορεί επίσης να αποτελέσουν σημείο σχηματισμού θρόμβων ή και εμβολής.

Το συγκινητικό μήνυμα της κοπέλας του Jo Lindner:

Ο Jo έφυγε από τη ζωή από ανεύρυσμα. Ήμουν εκεί μαζί του στο δωμάτιο. Έβαλε στο λαιμό μου ένα κολιέ που έφτιαξε για μένα…

...και μετά ήμασταν απλά ξαπλωμένοι αγκαλιά, περιμένοντας την ώρα να συναντήσουμε τον Noel στο γυμναστήριο στις 16.00.

Ήταν στην αγκαλιά μου... και μετά όλα αυτά συνέβησαν πολύ γρήγορα... Πριν από 3 ημέρες έλεγε ότι τον πονάει ο αυχένας του... δεν το καταλάβαμε πραγματικά, μέχρι που ήταν πολύ αργά.

Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να γράψω τίποτα. Πιστέψτε με, αυτός ο άνθρωπος είναι περισσότερο από ό, τι θα μάθετε ποτέ. Ήταν τόσο γλυκός, καλοσυνάτος, δυνατός και σκληρά εργαζόμενος, με πίστη, ειλικρίνεια και εξυπνάδα.

Και ήταν ένας άνθρωπος που πίστευε σε ΟΛΟΥΣ. Ειδικά σε μένα, πίστευε σε μένα και ότι θα μπορούσα να γίνω καλύτερη και να γίνω κάποια σε αυτόν τον κόσμο. Όταν όλοι οι άλλοι απλά γελούσαν με αυτό.

Σκεφτόταν πολύ για κάθε τι που ανέβαζε και νοιαζόταν πολύ για κάθε σχόλιο. Κάθε μέρα, μετά την κάθε δημοσίευση, έμενε στο δωμάτιό του για να απαντήσει σε όλα τα σχόλια μόνος του. Έκανε πολλή δουλειά για να είναι κίνητρο για τους fans του, ακόμη και όταν ο ίδιος μερικές φορές δεν είχε τόσο motivation. Αλλά δεν μπορούσε να ξεκουραστεί ή να παραδοθεί. Επειδή ήξερε ότι 8 εκατομμύρια άνθρωποι το χρειάζονται αυτό από αυτόν.

Όπως έλεγε πάντα: "Συνεχίστε να πιέζετε και να είστε δυνατοί".

Αν εσείς τον γνωρίζατε όπως εγώ... ήταν ένας καταπληκτικός και απίστευτος άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο. Έκανε τόσα πολλά και έφτασε τόσο μακριά μόνος του.

Γι' αυτό σας παρακαλώ να τον θυμάστε ως Joesthetics

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICHA (@immapeaches)