Τύπος γέμισε το πληκτρολόγιό του με keycaps “παπάκια” που βγάζουν ήχο – Δείτε το viral βίντεο

Μετράει ήδη εκατομμύρια προβολές
25 Ιουνίου 2023 11:45
Τύπος γέμισε το πληκτρολόγιό του με keycaps “παπάκια” που βγάζουν ήχο – Δείτε το viral βίντεο

Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν αρκετές εταιρίες που ειδικεύονται στα “keycaps” των πληκτρολογίων για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Υπάρχουν αμέτρητα keycaps ή αλλιώς πλήκτρα που μπορεί να προμηθευτεί κανείς από το διαδίκτυο. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στο Twitter ένα βίντεο από έναν χρήστη που πρόσθεσε ιδιαίτερα keycaps την εταιρία duckeys.com που βγάζουν…ήχο.

Πρόκειται για μία εταιρία που ετοιμάζει custom Keycaps, τα οποία δεν έχουν την κλασσική εμφάνιση που γνωρίζετε, αφού είναι σχεδιασμένα ως παπάκια. Ναι, καλά διαβάσατε. Η duckeys πουλάει αυτή τη στιγμή τα “OG Duckey Keycap” σε διάφορα χρώματα όπως κίτρινο, μωβ, γαλάζιο, πράσινο, κόκκινο και ροζ.

Ωστόσο, το viral βίντεο δεν έγινε μόνο επειδή ένας χρήστης έβαλε σε όλο το πληκτρολόγιό του τα παπάκια, αλλά γιατί καθώς πληκτρολογεί ακούγεται ένας… “παράξενος” ήχος. Δείτε το βίντεο παρακάτω, το οποίο μετράει ήδη πάνω από 7.2 εκατομμύρια προβολές και 161.000 likes.

Όπως λέει η εταιρία, πρόκειται για 3D-Printed πλήκτρα που λειτουργούν σε MX Stem, Kalih, Gateron και Razer μηχανικά Switches και κοστίζουν 9.95 ευρώ.

Θα διακοσμούσατε το πληκτρολόγιό σας με αυτά τα παπάκια; Πείτε μας στα σχόλια.