Κυκλοφόρησε το iOS 16.5.1 στα iPhone – Τι νέο φέρνει;

Σημαντική ενημέρωση εάν χρησιμοποιείτε τον Lightning to USB 3 Camera αντάπτορα
23 Ιουνίου 2023 14:25
Κυκλοφόρησε το iOS 16.5.1 στα iPhone – Τι νέο φέρνει;

Μπορεί η Apple να ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό για την κυκλοφορία του iOS 17, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν φέρνει νέες ενημερώσεις στο iOS 16. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα κυκλοφόρησε μία νέα ενημέρωση σε όλα τα iPhone που έχει τον αριθμό 16.5.1. Τι νέο φέρνει, όμως, αυτό το update;

Όταν κυκλοφόρησε το iOS 16.5, πολλά iPhone είχαν προβλήματα με ένα αξεσουάρ. Πιο συγκεκριμένα, ορισμένοι χρήστες δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τον αντάπτορα “Lightning to USB 3 Camera Adapter”, καθώς το τηλέφωνό τους δεν φόρτιζε ύστερα από bug. Φαίνεται ότι το νέο update που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες βάζει τέλος σε αυτό.

Παράλληλα, είναι σημαντικό να ενημερώσετε τη συσκευή σας, ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε αυτόν τον αντάπτορα, καθώς η Apple λέει ότι βελτίωσε και άλλα bugs. Επίσης η νέα έκδοση ενισχύει και την ασφάλεια της συσκευής σας.

Η Apple ενημέρωσε και άλλες συσκευές, όπως τα iPad, Apple Watch και mac με τα iPadOS 16.5.1, watchOS 9.5.2 και macOS Ventura 13.4.1.

Εάν δεν σας έχει έρθει ακόμη η ενημέρωση στη συσκευή σας, αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να πάτε στις ρυθμίσεις, μετά στα γενικά και στην ενημέρωση λογισμικού, έτσι ώστε να κάνετε το update χειροκίνητα.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και ένα βίντεο που συγκρίνει το iOS 16 με το επερχόμενο iOS 17. Μπορείτε να το δείτε αν πατήσετε εδώ.

Tags: