Το ιδιαίτερο Nothing Phone 2 έχει και επίσημα ημερομηνία

Αντίστροφη μέτρηση για το ντεμπούτο του
14 Ιουνίου 2023 00:04
Το ιδιαίτερο Nothing Phone 2 έχει και επίσημα ημερομηνία

Η Nothing, η εταιρία τεχνολογίας του συνιδρυτή της OnePlus, Carl Pei, ανακοίνωσε και επίσημα πότε σκοπεύει να παρουσιάσει το επόμενο smartphone της. Συγκεκριμένα, έδωσε ραντεβού στις 11 Ιουλίου για την μεγάλη αποκάλυψη του Nothing Phone 2. Το event που ετοιμάζει θα μεταδοθεί ζωντανά στην επίσημη ιστοσελίδα της στις 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος)

Για την ιστορία, μιας και η εταιρία προετοιμάζει εδώ και καιρό το έδαφος, ήδη ξέρουμε πράγματα για το Nothing Phone 2, όπως για παράδειγμα ότι θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 8+ Gen 1 επεξεργαστή της Qualcomm. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Carl Pei, η νέα συσκευή θα είναι πιο premium σε σχέση με το περσινό μοντέλο.

Συνολικά, το Nothing Phone 2 θα φέρει πολλές ακόμη αναβαθμίσεις πέρα από τον ισχυρότερο επεξεργαστή, όπως βελτιωμένη κάμερα με υποστήριξη για RAW HDR φωτογραφίες και για 4K video στα 60FPS. Παράλληλα και η εμφάνισή του αναμένεται να είναι διαφορετική, αφού το glyph interface θα «σπάσει» σε αρκετά μικρότερα τμήματα, με τη συσκευή να προσφέρει αυτόνομο έλεγχο στο καθένα από αυτά. Αυτό θα επιτρέπει την δημιουργία διαφόρων custom εφέ φωτισμού, κάνοντας το glyph interface πιο παραμετροποιήσιμο και χρήσιμο.

Μπορείτε να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του Nothing Phone 2 που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο πατώντας εδώ.