Δείτε ζωντανά την παρουσίαση του ιδιαίτερου Nothing Phone 1

O συνιδρυτής της OnePlus επιστρέφει με μια νέα προσπάθεια
11 Ιουλίου 2022 13:32
Δείτε ζωντανά την παρουσίαση του ιδιαίτερου Nothing Phone 1

Εδώ και αρκετό καιρό το Phone 1 της Nothing έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των tech enthusiasts. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη συσκευή από τη startup εταιρία τεχνολογίας του συνιδρυτής της OnePlus, Carl Pei, για την οποία μαθαίνουμε σιγά-σιγά πληροφορίες τις τελευταίες εβδομάδες

Συγκεκριμένα, η ασυνήθιστη εμφάνιση του smartphone έχει ήδη αποκαλυφθεί, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό και το τι ακριβώς κάνουν τελικά τα περίεργα φώτα στο πίσω μέρος της συσκευής, μέσα από ένα ειδικό βίντεο σε συνεργασία με τον γνωστό YouTuber MKBHD. Παρόλα αυτά, ακόμη υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες που δε γνωρίζουμε και που αναμένεται να αποκαλυφθούν σε μερικές ώρες από τώρα.

Για παράδειγμα, μερικά από τα κομμάτια του παζλ που λείπουν είναι η τελική τιμή του Phone 1, η ημερομηνία κυκλοφορίας του, οι χώρες στις οποίες θα γίνει διαθέσιμο, ενώ υπάρχουν και αρκετές απορίες για το λειτουργικό του σύστημα.

Πότε θα αποκαλυφθεί επιτέλους το Nothing Phone 1;

Η αναμονή, λοιπόν, φτάνει στο τέλος της και έτσι η επίσημη, πλήρης παρουσίαση του Nothing Phone 1 αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά την Τρίτη 12 Ιουλίου στις 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) για να λύσει και τις τελευταίες απορίες.

Δείτε ζωντανά την επίσημη παρουσίαση του Nothing Phone 1:

Σε περίπτωση που θέλετε να δείτε ζωντανά το σόου αρκεί να συντονιστείτε σε αυτό το άρθρο την κατάλληλη ώρα.