Τα Galaxy Buds2 Pro αναβαθμίζονται για να λειτουργούν και ως ακουστικά για βαρήκοους

Μέσω του Ambient Sound
17 Μαΐου 2023 10:20
Τα Galaxy Buds2 Pro αναβαθμίζονται για να λειτουργούν και ως ακουστικά για βαρήκοους

Η Samsung ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει ένα νέο update για τα Galaxy Buds2 Pro μέσα στις επόμενες εβδομάδες, το οποίο θα προσφέρει ενισχυμένα επίπεδα έντασης για βαρήκοους. Το Ambient Sound χαρακτηριστικό θα αποκτήσει δύο επιπλέον επίπεδα έντασης, φέρνοντας το σύνολό τους στα πέντε, “προσφέροντας το όφελος της ενισχυμένης ακοής σε ακόμα περισσότερους χρήστες”.

Η αποτελεσματικότητα του Ambient Sound έχει αποδειχθεί με κλινικές δοκιμές του Hearing Aid and Aging Research Laboratory του University of Iowa. Στις έρευνες με τα Buds2 Pro σημειώθηκε “σημαντική βελτίωση στην αντίληψη του λόγου σε άτομα με ελαφρά έως μέτρια βαρηκοΐα”. Σε άλλες δοκιμές του Samsung Medical Center, βρέθηκε πως τα Galaxy Buds2 Pro “μπορούν να αποτελέσουν ένα αποτελεσματικό εργαλείο για να βοηθήσουν αυτούς με ελαφρά έως μέτρια βαρηκοΐα να επικοινωνήσουν καλύτερα σε ένα ήσυχο περιβάλλον”.

Μάλιστα, το νέο update επιτρέπει τη ρύθμιση διαφορετικών επιπέδων Ambient Sound στο δεξί και στο αριστερό ακουστικό, έτσι ώστε να προσαρμόζονται κατάλληλα για τον κάθε χρήστη.