Amouranth: Το Twitch έκανε ban την πασίγνωστη streamer, αλλά έκανε κωλοτούμπα!

Χωρίς να ξέρουμε ακόμη το λόγο
05 Μαΐου 2023 19:48
Amouranth: Το Twitch έκανε ban την πασίγνωστη streamer, αλλά έκανε κωλοτούμπα!

Ένα περίεργο συμβάν έλαβε χώρα χτες, αφού το Twitch έκανε ban την Kaitlyn Siragusa, την πασίγνωστη streamer της πλατφόρμας, ευρέως γνωστή ως Amouranth, μόνο και μόνο για να αναιρέσει την απόφασή του μέσα σε λίγες ώρες.

Αυτό ήταν το έκτο συνολικά ban για την Amouranth, η οποία έχει πάνω από 6.4 εκατομμύρια followers στο Twitch και είναι γνωστή για τα hot tub και ASMR live streams της. Το Twitch δεν έδωσε κάποια ξεκάθαρη εξήγηση για το λόγο του αποκλεισμού. Το κανάλι της απλά κατέβηκε από την πλατφόρμα, εμφανίζοντας σε όλους τους θεατές το μήνυμα: "Αυτό το κανάλι είναι προσωρινά μη διαθέσιμο λόγω παραβίασης των κατευθυντήριων γραμμών της κοινότητας ή των όρων χρήσης του Twitch".

Ούτε η Amouranth από την πλευρά της σχολίασε τον λόγο του ban, αλλά ορισμένοι fans υπέθεσαν ότι θα μπορούσε να σχετίζεται με τη συνεχιζόμενη διαμάχη της με μια άλλη streamer, την Adriana Chechik.

Για την ιστορία, τα πέντε προηγούμενα bans της Amouranth αφορούσαν κατά λάθος προβολή γυμνού ή προκλητικού περιεχομένου. Το πρώτο της ban συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν εκτέθηκε ενώ έπαιζε με τον σκύλο της κατά τη διάρκεια ενός stream. Το προηγούμενο ban της πριν από αυτό συνέβη τον Φεβρουάριο του 2023, όταν της απαγορεύτηκε επίσης η πρόσβαση στο TikTok και στο Instagram.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, η Amouranth είναι μία από τις πιο επιτυχημένες, αλλά και αμφιλεγόμενες streamers στο Twitch, η οποία συχνά έχει δεχθεί κριτική από άλλους streamers και θεατές για το σεξουαλικοποιημένο περιεχόμενό της και την υποτιθέμενη εκμετάλλευση των κανόνων της πλατφόρμας. Παρά τις αντιδράσεις και τα bans βέβαια, η Amouranth παραμένει μία από τις κορυφαίες γυναίκες streamers στο Twitch, προσελκύοντας χιλιάδες πιστούς fans που την υποστηρίζουν.

Tags: