Η Apple κυκλοφόρησε νέες ενημερώσεις σε AirPods και άλλα προϊόντα της

Κανείς δε γνωρίζει τι βελτιώνουν παρά μόνο η ίδια
03 Μαΐου 2023 15:20
Η Apple κυκλοφόρησε νέες ενημερώσεις σε AirPods και άλλα προϊόντα της

Μαζί με το πρώτο RSR update που ήρθε πρόσφατα στα iPhone και στο iOS 16, η Apple μόλις κυκλοφόρησε νέα ενημέρωση για πολλά προιόντα της. Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα, η συσκευή σας έκανε από μόνη της update στα AirPods σας (εκτός τα 1ης γενιάς), καθώς και στα Beats Fit Pro, PowerBeats Pro και MagSafe φορτιστές.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει κάθε φορά, έτσι και τώρα, η εταιρία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τι ακριβώς βελτιώνει ή αναβαθμίζει η νέα ενημέρωση.

Οι νέες εκδόσεις των προϊόντων: AirPods 2ης και 3ης γενιάς: Firmware 5E135, AirPods Max: Firmware 5E135, PowerBeats Pro: Firmware 5B66, Beats Fit Pro: Firmware 5B66, MagSafe Charger: Firmware 258.0.

Το μόνο που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή, είναι να δείτε εάν όντως τα ακουστικά σας έχουν λάβει τη νέα ενημέρωση. Για να το δείτε αυτό θα πρέπει να τα συνδέσετε με το iPhone σας και έπειτα να πάτε στις ρυθμίσεις, να βρείτε την καρτέλα των ακουστικών σας και να βρείτε την ειδική καρτέλα με την βερσιόν που έχετε εγκατεστημένη.

Όσον αφορά το μέλλον των AirPods, πρόσφατα είχε ακουστεί ότι η Apple ετοιμάζει μάλλον την “next-gen” έκδοσή τους, η οποία θα έχει και οθόνη πάνω στη θήκη τους. Η εταιρία είχε κατοχυρώσει μια νέα πατέντα που θα φέρνει οθόνη αφής στα ακουστικά, παρόμοια με αυτή των Apple Watch. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.