Η Philips παρουσίασε τις πιο οικονομικές LED λάμπες του εμπορίου

Μπορούν να μειώσουν σημαντικά το λογαριασμό ρεύματος
01 Μαΐου 2023 12:03
Η Philips παρουσίασε τις πιο οικονομικές LED λάμπες του εμπορίου

Η αλλαγή από τις λάμπες πυρακτώσεως στις LED λάμπες ήταν ο πιο εύκολος τρόπος να μειώσει κάποιος το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Τώρα, η Philips παρουσίασε τις Ultra Efficient LED λάμπες, οι οποίες χρησιμοποιούν μόλις 4.5 watts, κάνοντάς τες ακόμα πιο αποδοτικές από την πλειοψηφία των LED λαμπών στο εμπόριο σήμερα. Σύμφωνα με την εταιρία, το ετήσιο κόστος λειτουργίας μίας τέτοιας λάμπας είναι μόλις 55 cents και η διάρκεια ζωής της φτάνει τα 45 χρόνια αν τη χρησιμοποιείτε για 3 ώρες τη μέρα.

Οι Philips Ultra Efficient LED λάμπες είναι διαθέσιμες σε τρία μεγέθη και σε δύο θερμοκρασίες χρώματος, 3000K και 5000Κ, δηλαδή θερμό λευκό και ψυχρό λευκό. Οι τιμές τους κυμαίνονται στα $9.97 για τα 60W και στα $14.97 για τα 100W.

Αυτή των 60W για παράδειγμα παράγει 810 lumens σε ένταση φωτισμού καταναλώνοντας μόλις 4.5 watts. Ωστόσο δεν μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση και το design της με το διάφανο γυαλί ίσως να μην ταιριάζει σε όλα τα γούστα.

Και ενώ το κόστος αγοράς τους μπορεί να φαίνεται υψηλό, η διάρκεια ζωής τους και η χαμηλή κατανάλωση θα αντισταθμίσουν αυτό το κόστος σε βάθος χρόνου.

Tags: