Το Huawei Enjoy 60X είναι γι’ αυτούς που δε θέλουν να φορτίζουν συνέχεια το τηλέφωνό τους

Αφού διαθέτει 7.000mAh στην μπαταρία
18 Απριλίου 2023 20:42
Το Huawei Enjoy 60X είναι γι’ αυτούς που δε θέλουν να φορτίζουν συνέχεια το τηλέφωνό τους

Ανακοινώθηκε το Huawei Enjoy 60X ένα νέο budget τηλέφωνο της εταιρίας με τεράστια μπαταρία και ιδιαίτερο σχεδιασμό με notch αλά iPhone στο πάνω μέρος.

Πρόκειται για μία μεγάλη σε μέγεθος συσκευή, μιας και η οθόνη της ανέρχεται στις 6,95 ίντσες με LCD IPS πάνελ και Full HD+ ανάλυσης, καθώς και ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz. Στο εσωτερικό της έχει τον Snapdragon 680 SoC, ενώ μπορείτε να την προμηθευτείτε με 8GB RAM και μέχρι 512GB στον χώρο αποθήκευσης.

Το Enjoy 60X έχει μία 50MP κεντρική κάμερα και έναν 2MP σένσορα που θα σας βοηθάει να έχετε καλύτερο βάθος στις λήψεις σας, ενώ στο notch υπάρχει και ένας τυπικός φακός στα 8MP για τις selfie σας.

Η Huawei λέει χαρακτηριστικά, ότι το τηλέφωνο θα μπορεί να μένει «ζωντανό» για περισσότερο από μία μέρα βαριάς χρήσης, αφού διαθέτει 7.000mAh στην μπαταρία. Αυτό σημαίνει, ότι για ορισμένους χρήστες, το Enjoy 60X, μπορεί να κρατάει και δύο ολόκληρες ημέρες. Ωστόσο η φόρτισή του μαγγίζει τα 22.5W.

Αξίζει να αναφερθεί πως η συσκευή τρέχει με το HarmonyOS 3.0 από το κουτί της που είναι φυσικά βασισμένο στο Android 13.

Τέλος, θα μπορείτε να το προμηθευτείτε από την Κίνα σε πέντε διαφορετικά χρώματα όπως μαύρο, πράσινο και λευκό, ενώ υπάρχουν και δύο leather εκδόσεις σε μαύρο και πορτοκαλί χρώμα.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει στα μέρη μας, αλλά θα γίνει διαθέσιμο πολύ σύντομα στην Κίνα, με την τιμή να παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή άγνωστη.

Tags: