Το Huawei Band 8 είναι το νέο φθηνό smartband της εταιρίας

Με την τιμή του να ξεκινάει από τα 35 ευρώ
18 Απριλίου 2023 19:39
Το Huawei Band 8 είναι το νέο φθηνό smartband της εταιρίας

Η Huawei ανακοίνωσε ένα ακόμη smartband που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε μία ελκυστική τιμή και υπόσχεται να έχει όλα όσα χρειάζεστε. Ο λόγος γίνεται για το Huawei Band 8 που θα διατεθεί σε τρία χρώματα και μία σπέσιαλ-ειδική έκδοση με fabric strap.

Το Band 8 έρχεται με μερικές νέες αναβαθμίσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του, ζυγίζει 14 γραμμάρια (χωρίς το strap) και προσφέρει μία μεγάλη OLED οθόνη στις 1,47 ίντσες και ανάλυσης 194x369. Ο σχεδιασμός του είναι “φρέσκος” και μοντέρνος, με επίπεδες πλευρές και πιο εύχρηστα straps για να κάνουν την εμπειρία σας καλύτερη.

Η Huawei αναφέρει ότι έχει βελτιώσει το TruSleep με το Band 8 και προσφέρει την 3η έκδοσή του, καθώς και το TruSeen 5.0 για την παρακολούθηση των καρδιακών παλμών και άλλων λειτουργιών.

Επιπροσθέτως θα βρείτε και το TruSport κανονικά μέσα στη συσκευή, το οποίο διαθέτει περισσότερες από 100 διαφορετικές δραστηριότητες. Τέλος, υπάρχουν περισσότερα από 100 watch faces για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Το Huawei Band 8 έρχεται σε πράσινο, μαύρο και ροζ χρώμα και η τιμή του ξεκινάει από τα 35 ευρώ για την απλή έκδοση και 41 ευρώ για την έκδοση με το NFC. Αυτές οι εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν στις 26 Απριλίου, ενώ στις 31 Μαΐου θα γίνει διαθέσιμη μια ειδική έκδοση με μαύρο/πορτοκαλί χρωματισμό που θα διατεθεί στα 37 και 43 ευρώ αντίστοιχα.

Tags: