The Mandalorian Edition για τα νέα ακουστικά της Logitech (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Για τους λάτρεις του Star Wars
05 Απριλίου 2023 08:30
The Mandalorian Edition για τα νέα ακουστικά της Logitech (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η 3η σεζόν του The Mandalorian βρίσκεται σε εξέλιξη στο Disney+ και η Logitech βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να λανσάρει τα νέα θεματικά ακουστικά της. Σε συνεργασία με την Lucasfilm, παρουσίασε τα A30 Wireless Gaming Headset The Mandalorian Edition, αποτελώντας ένα συλλεκτικό αντικείμενο για τους λάτρεις της σεριάς.

Στα ακουστικά κρύβονται πολλά easter eggs για να ικανοποιήσουν τους fans. Ενώ το design βασίζεται στον ίδιο σχεδιασμό με τα A30, το θέμα είναι εμπνευσμένο από το Beskar μέταλλο. Τα καπάκια των ακουστικών έχουν το προφίλ του Din Djarin στα αριστερά και το σήμα της Clan Mudhorn στα δεξιά. Στο εσωτερικό θα βρείτε τη γραφή των Mandalorian.

Τα ακουστικά συνδέονται ασύρματα με Android, iOS, Mac, PC, Nintendo Switch, PS5 και Xbox Series X|S με ένα dongle. Η μπαταρία τους διαρκεί 27 ώρες με μία φόρτιση, ενώ συμπεριλαμβάνεται και η LIGHTSPEED τεχνολογία. Κι αν τελειώσει η μπαταρία, υπάρχει πάντα η θύρα audio jack 3.5mm. Οι drivers είναι 40mm και η τιμή τους διαμορφώνεται στα €279.