Μάλλον έρχονται νέα AirPods Pro 2 από την Apple

Με USB-C
27 Μαρτίου 2023 13:06
Μάλλον έρχονται νέα AirPods Pro 2 από την Apple

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση που αναφέρει ότι ο Apple ετοιμάζει μια νέα έκδοση των AirPods Pro 2 που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Πρόκειται για τα ασύρματα ακουστικά που έφερε η εταιρία τον Σεπτέμβριο, αλλά με μία σημαντική διαφορά.

Όπως αναφέρει ο γνωστός αναλυτικής, Ming-Chi Kuo, η Apple θα κυκλοφορήσει τα 2ης γενιάς AirPods Pro με τη θήκη φόρτισης να διαθέτει USB-C αντί για Lighting. Μάλιστα, η μαζική παραγωγή και η διαθεσιμότητά τους θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα έως το τρίτο τρίμηνο του 2023.

Ωστόσο, φαίνεται πως δε θα έχουν καμία άλλη διαφορά με τα ακουστικά που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά. Για την ιστορία, τα AirPods Pro 2 έχουν στο εσωτερικό τους το ολοκαίνουργιο H2 chip που υποστηρίζει περισσότερες λειτουργίες από το αρχικό μοντέλο. Χρησιμοποιώντας υπολογιστικούς αλγόριθμους, παρέχει ακόμα πιο έξυπνη ακύρωση θορύβου, ανώτερο ήχο και πιο αποδοτική μπαταρία.

Μερικές πληροφορίες για τα AirPods Pro 2:

Οι καινούργιοι drivers που ενσωματώνουν τα AirPods Pro 2 προσφέρουν μια ακόμη πιο καθαρή και με βαθύ μπάσο ακουστική εμπειρία σε ένα ευρύτερο εύρος συχνοτήτων. Επίσης, στο κουτί τους υπάρχει και ένα έξτρα μέγεθος silicone tips (XS μέγεθος) ούτως ώστε να ταιριάζουν σε περισσότερα αυτιά.

Επίσης ενσωματώνουν έλεγχο με αφή και με ένα απαλό swipe προς τα πάνω ή προς τα κάτω μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση του ήχου. Τέλος, μπορείτε να βρίσκετε πολύ πιο εύκολα τα ακουστικά σας, χάρη στο Precision Finding της Find My εφαρμογής, αλλά και επειδή υπάρχει και ηχείο στη θήκη τους.

Τύπος έβαλε USB-C στα AirPods Pro – Δείτε πώς το έκανε πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: