Τύπος έβαλε USB-C στα AirPods Pro – Δείτε πώς το έκανε (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρειάστηκε έναν 3D εκτυπωτή
09 Φεβρουαρίου 2023 22:01
Τύπος έβαλε USB-C στα AirPods Pro – Δείτε πώς το έκανε (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και χρόνια, πολλοί χρήστες «παρακαλούν» την Apple να αντικαταστήσει την παλιά -πλέον- Lighting θύρα της με USB-C και παρόλο που αυτή η αλλαγή έχει γίνει σε μερικά iPad, τα iPhone και τα AirPods περιμένουν…ακόμα. Τώρα, ο Ken Pilonel είπε να το πάει σε άλλο επίπεδο και να κάνει την αλλαγή μόνος του.

Πιο συγκεκριμένα, ο συγκεκριμένος μηχανικός έφτιαξε μια περίπλοκη «πατέντα» και έβαλε στα AirPods Pro 1ης γενιάς θύρα USB-C που λειτουργεί κανονικά. Μάλιστα, ανέβασε όλη τη διαδικασία στο κανάλι του στο YouTube που παρουσιάζει ακριβώς όλα τα βήματα που έκανε.

Φαίνεται πως ήταν αρκετά χρονοβόρα διαδικασία, καθώς έπρεπε να εκτυπώσει με ένα 3D printer μια νέα πλακέτα με την υποδοχή του USB-C, καθώς και μια νέα θήκη για τα AirPods Pro. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο, του πήρε αρκετές προσπάθειες για να τα καταφέρει.

Ο Pilonel δήλωσε ότι σκοπεύει να πουλήσει το ειδικό PCB που έφτιαξε για τα AirPods Pro 1ης γενιάς για 35 δολάρια, ενώ αν κάποιος δε θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία, μπορεί να αγοράσει από το προσωπικό του site τα AirPods Pro έτοιμα «μονταρισμένα» για 300 δολάρια.