Reddit: Εκτός λειτουργίας η πασίγνωστη ιστοσελίδα εδώ και 2 ώρες

Με χιλιάδες αναφορές χρηστών
14 Μαρτίου 2023 23:55
Reddit: Εκτός λειτουργίας η πασίγνωστη ιστοσελίδα εδώ και 2 ώρες

Αυτή τη στιγμή και εδώ και περίπου δύο ώρες, η πασίγνωστη ιστοσελίδα Reddit αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Συγκεκριμένα, εκτός λειτουργίας είναι η ιστοσελίδα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά, καθώς και τα native mobile apps. Ανοίγοντας το Reddit, οι χρήστες αντικρίζουν ένα μήνυμα σφάλματος που γράφει χαρακτηριστικά: «Something went wrong. Just don't panic».

Τα προβλήματα ξεκίνησαν περίπου στις 9:00 μ.μ., με το DownDetector να κατακλύζεται με πάνω από 60 χιλιάδες αναφορές. Το Reddit αναγνώρισε σχεδόν αμέσως πως πράγματι υπάρχει θέμα με τα εσωτερικά του συστήματα, τονίζοντας πως εργάζεται για να βρει τρόπο επίλυσης. Περίπου δύο αργότερα, μέσα από την επίσημη support σελίδα του εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Εντοπίσαμε μια λύση που μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να εφαρμοστεί. Στο μεταξύ ετοιμάστε τις μπανάνες σας (ή φάτε τις!).

Για την ώρα δεν ξέρουμε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα των εσωτερικών συστημάτων που προκάλεσε το μεγάλο αυτό downtime, ούτε πότε ακριβώς θα επανέλθει σε λειτουργία το Reddit. Για περισσότερες ενημερώσεις μπορείτε να συντονιστείτε στην επίσημη σελίδα υποστήριξης που θα βρείτε πατώντας εδώ.

Tags: