Ατύχημα: Streamer έπεσε σε τρύπα όσο έκανε live τη βόλτα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Όποιος νύχτα περπατεί…
07 Μαρτίου 2023 08:40
Ατύχημα: Streamer έπεσε σε τρύπα όσο έκανε live τη βόλτα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικές ώρες, οι θεατές της Jinnytty είδαν live ένα ατύχημα να συμβαίνει, όταν η Twitch streamer έπεσε σε μια τρύπα την ώρα που έκανε τη βόλτα της.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η 30χρόνη streamer από τη Νότια Κορέα συνηθίζει να μεταδίδει ζωντανά τα ταξίδια της και έτσι αυτή τη φορά έδειχνε στους 860 χιλιάδες ακόλουθούς που έχει στην πλατφόρμα, το Μπαλί της Ινδονησίας. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου stream της από το ταξίδι, το οποίο ήταν live για περίπου έξι ώρες, έλαβε χώρα το εν λόγω ατύχημα.

Συγκεκριμένα, είχε βραδιάσει και η Jinnytty περπατούσε σε ένα πεζοδρόμιο, όταν γύρισε την κάμερα του κινητού της για να δείξει στον κόσμο τη διαδρομή. Κάπως έτσι, δεν είδε ότι στο έδαφος υπήρχε μια αρκετά μεγάλη τρύπα, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα και να τραυματιστεί ελαφρά στο δεξί της πόδι. Αφού για λίγη ώρα οι θεατές έμειναν να αναρωτιούνται τι συνέβη, η streamer βγήκε από την τρύπα, δείχνοντας στον κόσμο το κενό. Εν τέλει αποφάσισε να μη διακόψει αμέσως τη μετάδοση και κατευθύνθηκε σε ένα τοπικό κατάστημα για να προμηθευτεί επιδέσμους και άλλα απαραίτητα.

Η Jinnytty ήταν ήδη καλύτερα την επόμενη ημέρα, συνεχίζοντας live τις περιπέτειές της στο Μπαλί.

Δείτε το βίντεο με το ατύχημα της Twitch streamer Jinnytty

Η steamer λίγα δευτερόλεπτα πριν πέσει στην τρύπα:

Η τρύπα στην οποία έπεσε η streamer:

Το καλυμμένο τραύμα της από το stream της επόμενης ημέρας: