Η Microsoft θα παρουσιάσει «το μέλλον της εργασίας με τεχνητή νοημοσύνη»

Και πιθανότατα θα δούμε την επόμενη εξέλιξη του Word
06 Μαρτίου 2023 18:25
Η Microsoft θα παρουσιάσει «το μέλλον της εργασίας με τεχνητή νοημοσύνη»

Όπως φαίνεται, μετά την ολοκληρωτική μεταμόρφωση της μηχανής αναζήτησης Bing, η οποία απέκτησε τεχνολογία αντίστοιχη του ChatGPT της OpenAI, καθώς και την σχετική ενημέρωση των Windows, η Microsoft είναι τώρα έτοιμη να παρουσιάσει πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα αλλάξει και τις επιχειρηματικές εφαρμογές.

Αναλυτικότερα, η εταιρία υπόσχεται πως θα επαναπροσδιορίσει την παραγωγικότητα και έτσι μόλις ανακοίνωσε το “The Future of Work with AI” σόου της, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Στο εν λόγω event θα παρουσιάσει ο CEO της Microsoft, Satya Nadella και ο επικεφαλής του Microsoft 365, Jared Spataro.

Τι ακριβώς αναμένεται να δούμε; Όπως ήδη έχει επισημάνει η εταιρία, αλλά και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι παρουσιαστής στο event θα είναι ο Spataro, το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα δούμε την επόμενη εξέλιξη του Word, του Excel και των υπόλοιπων εφαρμογών του Microsoft 365 (γνωστό μέχρι πριν μερικούς μήνες ως Office). Για παράδειγμα, η εταιρία μπορεί να ενσωματώσει χαρακτηριστικά παραγωγής κειμένου, όμοια με τις ικανότητες του ChatGPT, απευθείας στο Word. Παράλληλα, ενδέχεται να έχει ετοιμάσει μηχανισμούς για αυτοματοποίηση των απαντήσεων στα e-mails για το Outlook, καθώς και άλλες παρόμοιες λειτουργίες για τα διάφορα ακόμη λογισμικά της.

Όπως και να έχει, η Microsoft προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν το event της "για να μάθουν πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη θα τροφοδοτήσει έναν εντελώς νέο τρόπο εργασίας για κάθε άτομο και οργανισμό".