Γυναίκα που κρατούσε το πρώτο iPhone του 2007 σφραγισμένο το έδωσε για αστρονομικό ποσό!

Τα κατάφερε τελικά η Karen Green
20 Φεβρουαρίου 2023 16:27
Γυναίκα που κρατούσε το πρώτο iPhone του 2007 σφραγισμένο το έδωσε για αστρονομικό ποσό!

Πριν μερικές εβδομάδες σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι μια γυναίκα ήθελε να πουλήσει το σφραγισμένο iPhone 1ης γενιάς που έχει από το 2007, για 50.000 δολάρια. Όπως όλα δείχνουν, όχι μόνο κατάφερε να βρει κάποιον που να το θέλει, αλλά το πούλησε για περισσότερα χρήματα.

Όπως μαθαίνουμε από το PCmag, η Karen Green κατάφερε να πουλήσει το iPhone του 2007 για 63,356 δολάρια. Η δημοπρασία ξεκίνησε από την LCG Auctions στα 2,500 δολάρια και έλαβε 27 προσφορές από διαφορετικούς συλλέκτες. Τελικά, το εν λόγω σφραγισμένο και πολύ σπάνιο τηλέφωνιο κατάφερε να ξεπεράσει τα 63,000 δολάρια και πουλήθηκε εχθές 19 Φεβρουαρίου.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το τηλέφωνο είχε κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου 2007 στην Αμερική και κόστιζε 599 δολάρια μιας και ήταν η έκδοση των 8GB.

Τύπος κρατούσε σφραγισμένο iPhone από το 2007 - Μαντέψτε πόσο το πούλησε!

Για την ιστορία, η Karen Green είχε λάβει το 2007 το iPhone ως δώρο. Όμως, επειδή είχε άλλο τηλέφωνο εκείνη την εποχή και το iPhone δεν ήταν συμβατό με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσε, αποφάσισε να το αφήσει σφραγισμένο μέσα σε ένα ντουλάπι. Και όπως καταλάβατε, το τηλέφωνο παρέμεινε εκεί για πολλά χρόνια.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Green είχε ακούσει ότι ένα iPhone πρώτης γενιάς του 2007 είχε πουληθεί για σχεδόν 40,000 δολάρια και τότε ήρθε σε επικοινωνία με την εταιρία δημοπρασιών LCG Auctions. Ο ιδρυτής της εταιρίας είχε τονίσει ότι όντως πρόκειται για ένα σφραγισμένο iPhone και είναι πραγματικά ένα συλλεκτικό αντικείμενο.

Μάλιστα, η Karen είχε βρεθεί παλιότερα και σε ένα επεισόδιο μιας αμερικανικής σειράς ονόματι The Doctor & The Diva όπου είχαν υπολογίσει ότι το iPhone είχε αξία για 5,000 δολάρια. Όμως, φαίνεται πως εκείνη έκανε υπομονή και πλέον κατάφερε να το πουλήσει για 63,356 δολάρια.

Το πρωτότυπο iPhone ήταν μία επαναστατική συσκευή από την Apple με οθόνη αφής, τεράστιο αποθηκευτικό χώρο για τα δεδομένα του τότε με 4GB, εφαρμογές και με πολλά ακόμη χαρακτηριστικά που ήταν μπροστά από οτιδήποτε κυκλοφορούσε εκείνη την περίοδο.

Tags: