Μία γυναίκα κρατούσε σφραγισμένο iPhone από το 2007 - Μαντέψτε πόσο θέλει να το πουλήσει!

Η δημοπρασία ξεκίνησε πριν από λίγες ώρες
03 Φεβρουαρίου 2023 14:10
Μία γυναίκα κρατούσε σφραγισμένο iPhone από το 2007 - Μαντέψτε πόσο θέλει να το πουλήσει!

Φαίνεται ότι τα συλλεκτικά iPhone συνεχίζουν να είναι viral και να τα θέλουν πολλοί συλλέκτες παγκοσμίως. Πρόσφατα, σας είχαμε ενημερώσει ότι ένας άνθρωπος κρατούσε σφραγισμένο το iPhone του 2007 και το πούλησε για 40.000 δολάρια. Τώρα, όπως μεταφέρει το The Guardian, μία γυναίκα-καλλιτέχνης τατουάζ θέλει να πουλήσει το δικό της σφραγισμένο iPhone 1ης γενιάς για 50.000 δολάρια.

Η γυναίκα αυτή ονομάζεται Karen Green και είχε λάβει το 2007 το iPhone ως δώρο. Όμως, επειδή είχε άλλο τηλέφωνο εκείνη την εποχή και το iPhone δεν ήταν συμβατό με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσε, αποφάσισε να το αφήσει σφραγισμένο μέσα σε ένα ντουλάπι. Ναι, και παρέμεινε εκεί μετά από τόσα χρόνια.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Green άκουσε ότι ένα iPhone πρώτης γενιάς του 2007 είχε πουληθεί για σχεδόν 40,000 δολάρια και τότε ήρθε σε επικοινωνία με την εταιρία δημοπρασιών LCG Auctions. Ο ιδρυτής της εταιρίας τόνισε ότι πρόκειται για ένα σφραγισμένο iPhone και είναι πραγματικά ένα συλλεκτικό αντικείμενο.

Τύπος κρατούσε σφραγισμένο iPhone από το 2007 - Μαντέψτε πόσο το πούλησε!

Η LCG Auctions δήλωσε επίσημα ότι το τηλέφωνο θα πωληθεί για τουλάχιστον 50.000 δολάρια. Η δημοπρασία ξεκίνησε πριν από λίγες ώρες και θα ολοκληρωθεί στις 19 Φεβρουαρίου.

Η Karen είχε στο ντουλάπι της ένα πραγματικά μοναδικό κομμάτι με μια σπουδαία ιστορία.

Το πρωτότυπο iPhone ήταν μία επαναστατική συσκευή από την Apple με οθόνη αφής, τεράστιο αποθηκευτικό χώρο για τα δεδομένα του τότε με 4GB, εφαρμογές και με πολλά ακόμη χαρακτηριστικά που ήταν μπροστά από οτιδήποτε κυκλοφορούσε εκείνη την περίοδο.