PewDiePie: Ο πασίγνωστος YouTuber περιμένει παιδί και η ανακοίνωση έγινε viral

Με εκατομμύρια προβολές και σχόλια
06 Φεβρουαρίου 2023 13:37
PewDiePie: Ο πασίγνωστος YouTuber περιμένει παιδί και η ανακοίνωση έγινε viral

Viral στα social media και στο YouTube έγινε η ανακοίνωση του πασίγνωστου δημιουργού περιεχομένου PewDiePie πώς θα γίνει πατέρας.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, το οποίο μετρά πάνω από 100 εκατομμύρια συνδρομητές, ο PewDiePie αποκάλυψε πως περιμένει το πρώτο του παιδί μαζί με τη σύζυγό του Marzia Bisognin. Το βίντεο αμέσως έγινε viral, με πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές σε λιγότερο από μια μέρα, ενώ συζητήθηκε και στα social media, με πολλούς fans που παρακολουθούν χρόνια να δηλώνουν συγκινημένοι.

Μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο του βίντεο ο PewDiePie τόνισε:

Κρατούσα ένα μυστικό από εσάς, και αυτό είναι ότι θα γίνω μπαμπάς. Μάθαμε ότι η Marzia είναι έγκυος τον Νοέμβριο και είμαι τόσο ευγνώμων που όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής.

Παρόλο που η Marzia είχε κάποιες ασθένειες, τις αντιμετωπίζει σαν απόλυτος πρωταθλητής.

Οπότε ναι, θα γίνω μπαμπάς. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Είναι κάπως παράξενο για μένα, είναι η είσοδος σε νέα εδάφη, αλλά αισθάνομαι πραγματικά έτοιμος και το ίδιο και η Marzia.

Για την ιστορία, σύμφωνα το Wikipedia, ο γνωστός κατά κόσμον ως Φίλιξ Σέλμπεργκ ήταν για καιρό ο χρήστης με τις περισσότερες συνδρομές σε όλο το YouTube, έναν τίτλο που κατείχε από τις 22 Δεκεμβρίου του 2013 μέχρι τον Απρίλιο του 2019, όταν η Ινδική δισκογραφική εταιρία T-Series τον ξεπέρασε σε συνδρομές με το κανάλι της. Ο PewDiePie αργότερα έφτασε και αυτός τις 100 εκατομμύρια εγγραφές, τον Αύγουστο του 2019, και έτσι κατάφερε να γίνει το δεύτερο κανάλι της πλατφόρμας που το καταφέρνει. Ο Φίλιξ (PewDiePie) αυτή τη στιγμή έχει 111εκ. εγγραφές.

Άρχισε το κανάλι του το 2010 και έγινε γνωστός για τα βίντεο του στα οποία έπαιζε βιντεοπαιχνίδια, αλλά έκτοτε έχει επεκταθεί σε άλλα είδη βίντεο, όπως κωμικό περιεχόμενο, αντιδράσεις, vlogs, κριτικές και μέχρι και τραγούδια. Αξιοσημείωτη είναι η σημαντικότητα του στον κόσμο των διαδικτυακών memes. Το 2016, το Time τον ονόμασε έναν από τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο.