Πέθανε ο Randy Gonzalez, πατέρας των viral Tiktokers “Enkyboys“

Σε ηλικία 35 ετών έφυγε ο πατέρας του επιτυχημένου διδύμου
26 Ιανουαρίου 2023 12:49
Πέθανε ο Randy Gonzalez, πατέρας των viral Tiktokers “Enkyboys“

Ο Randy Gonzalez, πατέρας του δημοφιλούς διδύμου των "Enkyboys" στο TikTok, πέθανε σε ηλικία 35 ετών, έχοντας χάσει τη μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου και όσο βρισκόταν σε ειδικό κέντρο νοσηλείας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού. 

Ο Gonzalez έγινε διάσημος δημοσιεύοντας αστεία lip-sync βίντεο στο TikTok μαζί με τον γιο του, Brice, όπου κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 15,5 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok. Είχε αποκαλύψει τη διάγνωσή του τον Απρίλιο του 2022, μέσα από το TikTok έξι μήνες αφότου είχε συμφιλιωθεί με την κατάσταση. 

Οι γιατροί είχαν δώσει περιθώριο δύο έως τριών ετών να ζήσει, αλλά με την κατάλληλη θεραπεία θα μπορούσε να επεκτείνει αυτό το χρονικό όριο για ακόμη πέντε χρόνια. Ο Gonzalez δημιούργησε ένα GoFundMe για να πληρώσει το δυσθεώρητο ύψος της θεραπείας του και κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από $200.000. 

Τον περασμένο μήνα, ο πατέρας των τριών παιδιών είπε στους ακολούθους του ότι "τα πάει καλά", ωστόσο το πρόγραμμα χημειοθεραπείας που ακολουθούσε τότε "δεν δούλευε".

"Αισθάνομαι καλά", είπε ενώ στεκόταν δίπλα στη σύζυγό του και τον εξάχρονο γιο τους, Brice. "Είμαι απλά χαρούμενος που είμαστε πίσω στο Τέξας με την οικογένεια". Σε ένα άλλο βίντεο τον περασμένο Νοέμβριο, το δεύτερο μισό των "Enkyboys" δήλωσε ότι το να πρέπει να περάσει από θεραπεία "ήταν φρικτό".

@enkyboys Quick update #enkyboys #enkyboy ♬ original sound - Enkyboy

 

@enkyboys A little update on the family!🙌🏽❤️#enkyboys #enkyboy #enkyboysfamily ♬ original sound - Enkyboy

Ο Brice πρόσφατα ανέλαβε τον ρόλο του Chance στην επιτυχημένη κωμική σειρά του NBC, "Lopez vs. Lopez", με πρωταγωνιστή τον George Lopez, η οποία έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο. "Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον Brice και σε ολόκληρη την οικογένεια Gonzalez", δήλωσε ο Lopez στο Instagram και συνέχισε: "Η αγάπη και ο δεσμός που είχε ο Randy για τον γιο του και την οικογένειά του ήταν αναμφισβήτητη, μπορείτε να το δείτε σε κάθε βίντεο. Θα μας λείψει, αλλά δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Τα συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένεια."

Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Kimberly, τον γιο του Brice και τις δύο κόρες του, Lauran και Aubree.