Galaxy S23: Η Samsung αποκάλυψε καταλάθος πότε θα παρουσιάσει τα νέα τηλέφωνά της (ΕΙΚΟΝΑ)

Είχε γίνει διαρροή πρόσφατα άλλωστε
07 Ιανουαρίου 2023 14:32
Galaxy S23: Η Samsung αποκάλυψε καταλάθος πότε θα παρουσιάσει τα νέα τηλέφωνά της (ΕΙΚΟΝΑ)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από μερικές ημέρες, η Samsung θα αποκαλύψει τα νέα τηλέφωνά της πιο σύντομα από άλλες φορές. Οι φήμες τελικά βγήκαν αληθινές, αφού η εταιρία επιβεβαίωσε πριν την ώρα της πότε θα πραγματοποιηθεί το νέο “Unpacked Event”. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το gsmarena, η Samsung δημοσίευσε καταλάθος μια εικόνα στο site της, η οποία πλέον έχει εξαφανιστεί, που έλεγε ότι το νέο “Galaxy Unpacked Event” θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου. 

Η εικόνα που δημοσιεύτηκε ήταν η παρακάτω: 

Έτσι, δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι οι νέες ναυαρχίδες της εταιρίας θα παρουσιαστούν σε μερικές ημέρες. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για να μάθετε τα πάντα πρώτοι. 

Το Galaxy S23 Ultra θα έχει πραγματικά...νυχτερινή φωτογραφία. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.  

Οι φήμες που ακούγονται εδώ και καιρό:  

Φήμες θέλουν το Galaxy S23 να έχει πιο μεγάλη μπαταρία που θα ανέρχεται στα 3,900mAh, μία σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με αυτή του Galaxy S22 των 3,700 mAh. Επίσης, η συσκευή θα έρθει με μία οθόνη 6,1 ιντσών και Full HD+ ανάλυσης, η οποία θα είναι ουσιαστικά ίδια με αυτή του Galaxy S22. Αυτό σημαίνει ότι η Samsung αναβάθμισε την μπαταρία του τηλεφώνου, κρατώντας ακριβώς το ίδιο form factor με πέρυσι.  

Επιπροσθέτως, όλα τα Galaxy S23 θα έρθουν παγκοσμίως με τον Snapdragon 8 Gen 2, αφήνοντας πίσω τους τον Exynos επεξεργαστή που υπήρχε παλιότερα. Επιπροσθέτως, η κάμερα αναφέρεται πως θα είναι ένα από τα δυνατά σημεία του Galaxy S23 Ultra, το οποίο θα διαθέτει αισθητήρα των 200MP.

Tags: