Windows: Η Microsoft θα φέρει στο Σημειωματάριο κάτι που οι χρήστες ζητάνε χρόνια!

Το θαύμα των Χριστουγέννων;
27 Δεκεμβρίου 2022 18:49
Windows: Η Microsoft θα φέρει στο Σημειωματάριο κάτι που οι χρήστες ζητάνε χρόνια!

Εδώ και χρόνια οι χρήστες των Windows ζητούσαν από την Microsoft να ενσωματώσει τις καρτέλες στον File Explorer, μια αλλαγή που τελικά ήρθε φέτος, λίγο μετά το 22H2 update των Windows 11. Τώρα, ο τεχνολογικός κολοσσός ετοιμάζεται να κάνει πραγματικότητα άλλη μια επιθυμία των χρηστών. Συγκεκριμένα, μετά από χρόνια αντίστοιχων αιτημάτων και το Notepad θα αποκτήσει επιτέλους καρτέλες!

Ναι, το Σημειωματάριο θα μπορεί να ανοίξει προσεχώς πολλαπλά αρχεία σε διαφορετικές καρτέλες, κάτι που η κοινότητα ζητούσε εδώ και χρόνια, έχοντας αναγκαστεί να καταφύγει σε πιο προηγμένες third-party λύσεις, όπως το Notepad++.  Η αποκάλυψη έγινε πριν την ώρα της μέσα από έναν υπάλληλο της Microsoft που δημοσίευσε κατά λάθος στα social media ένα screenshot της νέας έκδοσης της εφαρμογής, πριν η εταιρία να προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια η εικόνα που μοιράστηκε ο υπάλληλος περιλαμβάνει μια ‘Confidential’ προειδοποίηση, τονίζοντας πως απαγορεύεται η σχετική συζήτηση και τα screenshots. Έτσι, μόλις κατάλαβε το λάθος του, έσβησε αμέσως το σχετικό tweet, μόνο που αυτό είναι το internet και φυσικά ήταν ήδη αργά.

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να δείτε το screenshot που πρόλαβε να αποθηκεύσει το μέσο Windows Central.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η Microsoft δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά το πιθανότερο είναι πως η αναβάθμιση του Notepad θα καταφθάσει με κάποια από τις μεγάλες ενημερώσεις των Windows 11, οι οποίες προορίζονται για το 2023. Περισσότερα σχετικά με τα πλάνα της εταιρίας για το μέλλον του λειτουργικού συστήματος μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.