Apple: Φαίνεται πως το στοκ των iPhone 14 Pro φτιάχνει ελέω Χριστουγέννων

Μπορεί κάποιος να περιμένει πλέον έως και τρεις εβδομάδες αντί για έξι
07 Δεκεμβρίου 2022 14:58
Apple: Φαίνεται πως το στοκ των iPhone 14 Pro φτιάχνει ελέω Χριστουγέννων

Τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max συνεχίζουν να είναι δυσεύρετα παγκοσμίως, μιας και αρκετοί χρήστες περιμένουν έως και έξι εβδομάδες για να το πάρουν στα χέρια τους. Ωστόσο, φαίνεται πως η κατάσταση φτιάχνει με τον καιρό, όσον αφορά την αγορά της Αμερικής.

Και ενώ πλησιάζουμε στις διακοπές των εορτών, η ζήτηση για τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max συνεχίζει να είναι μεγάλη. Οι χρόνοι αναμονής και για τα δύο high-end μοντέλα βρίσκονταν σε περίπου έξι εβδομάδες για τις ΗΠΑ και τώρα, φαίνεται πως η κατάσταση έχει γίνει καλύτερη. Και αυτό γιατί όπως μεταφέρει το macrumors, αν θέλει κάποιος να αγοράσει τα νέα τηλέφωνα της εταιρίας η αναμονή αγγίζει πλέον τις τρεις εβδομάδες.

iPhone 14: Επίσημη ανακοίνωση από την Apple για τα προβλήματα διαθεσιμότητας

Η κατάσταση φαίνεται πως είναι πλέον καλύτερη, αλλά αν θέλει κάποιος να αγοράσει το iPhone 14 Pro ή το iPhone 14 Pro Max και να το κάνει δώρο στις γιορτές, θα πρέπει να περιμένει περισσότερες περίπου τρεις εβδομάδες.

Στις αρχές του Νοεμβρίου άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι η Apple δίνει προτεραιότητα στους εργαζομένους της.

Συνεχίζουμε να βλέπουμε μεγάλη ζήτηση για τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max μοντέλα. Ωστόσο, πλέον αναμένουμε λιγότερα τεμάχια iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max από ό,τι περιμέναμε προηγουμένως και έτσι οι πελάτες θα βιώσουν μεγαλύτερους χρόνους αναμονής για να παραλάβουν τα νέα τους προϊόντα.

Συνεργαζόμαστε στενά με τον προμηθευτή μας για να επιστρέψουμε στα κανονικά επίπεδα παραγωγής, διασφαλίζοντας παράλληλα την υγεία και την ασφάλεια κάθε εργαζόμενου.

Μπορεί τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max να είναι εκτός στοκ (out of stock) στα περισσότερα καταστήματα, ωστόσο φαίνεται ότι η Apple δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με το stock σε άλλα προϊόντα της όπως τα AirPods ή τα iPad.

Tags: