TikTok: Δείτε τα πιο viral βίντεο της πλατφόρμας για το 2022

Από Rosalia μέχρι και την σοκολατένια καμηλοπάρδαλη
07 Δεκεμβρίου 2022 11:50
TikTok: Δείτε τα πιο viral βίντεο της πλατφόρμας για το 2022

Μόλις κυκλοφόρησε η λίστα με τα πιο viral TikTok για το 2022. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος κυκλοφόρησε η λίστα που περιλαμβάνει τις πιο viral στιγμές της εφαρμογής, αλλά το κορυφαίο βίντεο έχει χαμηλότερα views σε σχέση με το περσινό.

Το νούμερο 1 βίντεο σε προβολές είναι η τεράστιο σοκολατένια καμηλοπάρδαλη που δημιούργησε ο amauryguichon και μετράει τώρα 23.6 εκατομμύρια likes και περισσότερα από 308 εκατομμύρια προβολές. Το 2ο βίντεο με 32,5 εκατομμύρια likes έρχεται από το chipmunksoftiktok account, ενώ στην τριάδα βρίσκεται και η καλλιτέχνιδα Rosalía, που κάνει βίντεο με το γνωστό meme με την τσίχλα και μετράει 17 εκ. likes, 157 εκ. προβολές και 96.000 σχόλια.

Η δεκάδα με τα πιο viral βίντεο του TikTok για τις ΗΠΑ:

Σοκολατένια καμηλοπάρδαλη - amauryguichon

@amauryguichon Chocolate Giraffe! 🦒This 8.3ft tall 100% chocolate sculpture is my biggest creation yet. #amauryguichon #chocolate #giraffe ♬ dream river. - Woong Sun Hee

Ο viral σκίουρος - chipmunksoftiktok

@chipmunksoftiktok Thank you God my little Squishy is back from hibernation, fill the cheeks my sweet baby #fyp #welcomeback #cuteanimals #cute #chipmunks #squishy ♬ original sound - Chipmunks of TikTok

Rosalia meme

@rosalia

 

♬ BIZCOCHITO - ROSALÍA

“Deadpan” έκδοση του "Jiggle Jiggle" - blondebrunetteredhead

Βίντεο με μία μητέρα με το παιδί της - little.blooming.women

Ρεμίξ του Corn Kid - lizzo

Μία μουσική αποκάλυψη για κάποιους μαθητές - itsmrfinn

Η με τον jimmydarts - jimmydarts

Η λάβα που χύνεται πάνω σε έναν πάγο - meltandpour

Βίντεο τα οποία έγιναν viral παγκοσμίως:

Βίντεο με τον ox_zung

Το viral τραγούδι από τις Noorasisters

Η διάσωση μιας μικρής σαύρας - robertirwin

Αξίζει να αναφερθεί πως τα videos της λίστας, επιλέχθηκαν από το TikTok, αφήνοντας εκτός άλλα βίντεο με υψηλές προβολές και engagement. Επομένως ίσως δεν αποτελεί άμεση αντιπροσώπευση των κλιπ με τις κορυφαίες επιδόσεις στην πλατφόρμα. Τα βίντεο που είδατε παραπάνω, έχουν και αυτά εκατομμύρια προβολές, απλώς είναι τα πιο viral.

Tags: