O Elon Musk φοβάται ότι θα τον δολοφονήσουν - Τι δήλωσε δημόσια για το ενδεχόμενο

Αρκετά σοβαρός ο κίνδυνος όπως διαμηνύει ο CEO των Tesla, SpaceX και Twitter
06 Δεκεμβρίου 2022 13:17
O Elon Musk φοβάται ότι θα τον δολοφονήσουν - Τι δήλωσε δημόσια για το ενδεχόμενο

Ο Elon Musk εξέφρασε δημόσια πως ο κίνδυνος δολοφονίας του είναι "αρκετά σοβαρός". Σε μια πολύπλευρη, δίωρη ηχητική συνομιλία ερωτήσεων και απαντήσεων στο Twitter Spaces, ο διευθύνων σύμβουλος της της πλατφόρμας είπε στους ακροατές ότι "σίγουρα" δεν θα "κάνει καμία υπαίθρια αυτοκινητοπομπή, επιτρέψτε μου να το θέσω έτσι".

"Ειλικρινά, ο κίνδυνος να μου συμβεί κάτι κακό, ή ακόμη και να με πυροβολήσουν κυριολεκτικά, είναι αρκετά σοβαρός", είπε και συνέχισε με την εξής φράση

"Δεν είναι τόσο δύσκολο να σκοτώσεις κάποιον αν το ήθελες, οπότε ελπίζω να μην το κάνουν, και η μοίρα να χαμογελάσει στην περίπτωση μου και να μην συμβεί ... Υπάρχει σίγουρα κάποιο ρίσκο".

Αυτή η δήλωσή του έρχεται στον απόηχο της προειδοποίησης που του έκανε στο Twitter η Caitlyn Jenner όπου του έγραψε πως: "Ελπίζω να είσαι περικυκλωμένος από σεκιούριτι και σε μια εξαιρετικά ασφαλή και άγνωστη τοποθεσία. Μόλις έγινε ο Νο.1 δημόσιος εχθρός για κάποιους πολύ, πολύ κακούς ανθρώπους. Προσεύχομαι για την ασφάλειά σου και σε ευχαριστώ για την γενναιότητά σου! Χρειαζόμαστε περισσότερους Elon Musk στην κοινωνία μας." 

Πριν μερικές ημέρες ο Kanye West (ye) τον είχε αποκαλέσει "κλώνο που φτιάχτηκε στην Κίνα", με τον μεγιστάνα να του απαντά κιόλας. Βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο μιας ομοσπονδιακής έρευνας για τη Neuralink και τις δοκιμές σε ζώα. 

Όντας ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη με περιουσία πάνω από $181 δισεκατομμύρια δολάρια, είναι λογικό να φοβάται για την ακεραιότητά του.