Προειδοποιούν τον Elon Musk: “Έχεις γίνει Νο.1 στόχος για κάποιους πολύ κακούς ανθρώπους“

Η προειδοποίηση που ήρθε από την Caitlyn Jenner
05 Δεκεμβρίου 2022 19:08
Προειδοποιούν τον Elon Musk: “Έχεις γίνει Νο.1 στόχος για κάποιους πολύ κακούς ανθρώπους“

Οι κινήσεις του Elon Musk αφότου ανέλαβε ως CEO του Twitter έχουν ταρακουνήσει αρκετό κόσμο και όπως αποδεικνύεται τώρα δημόσια, τον προειδοποιούν διάφορες διασημότητες. Συγκεκριμένα προειδοποίησαν μέσα από το Twitter πως έχει "εκνευρίσει κάποιους πολύ, πολύ κακούς ανθρώπους" μετά από όλα όσα έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό. 

Η προειδοποίηση ήρθε από την Αμερικανίδα σελέμπριτι και πρώην Ολυμπιονίκη, Caitlyn Jenner (Κέιτλιν Τζένερ), η οποία πριν από μερικές ημέρες προειδοποίησε δημόσια τον μεγιστάνα και CEO των Tesla, SpaceX και Neuralink για την ακεραιότητά του.

Χαρακτηριστικά η Jenner του έγραψε σε tweet της: "Ελπίζω να είσαι περικυκλωμένος από σεκιούριτι και σε μια εξαιρετικά ασφαλή και άγνωστη τοποθεσία. Μόλις έγινε ο Νο.1 δημόσιος εχθρός για κάποιους πολύ, πολύ κακούς ανθρώπους. Προσεύχομαι για την ασφάλειά σου και σε ευχαριστώ για την γενναιότητά σου! Χρειαζόμαστε περισσότερους Elon Musk στην κοινωνία μας." 

Αυτό το tweet έγινε ύστερα από το πράσινο φως που έδωσε ο Musk για την δημοσίευση των Twitter Files, μέσα στα οποία υπάρχουν στοιχεία από την προηγούμενη διοίκηση του Twitter, πως λογόκρινε το ρεπορτάζ της New York Post του 2020 για την υπόθεση του laptop του Hunter Biden, γιο του Προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden. 

Σκοπός του Musk άλλωστε για την δημοσίευση των Twitter Files ήταν να χτίσει εμπιστοσύνη απέναντι στο κόσμο και τους χρήστες του κοινωνικού του δικτύου, μέσω της διαφάνειας. Όπως δήλωσε σε σχετικό tweet του: 

Το Twitter που ενεργεί από μόνο του για την καταστολή της ελευθερίας του λόγου δεν αποτελεί παραβίαση της 1ης τροπολογίας, αλλά το να ενεργεί υπό τις εντολές της κυβέρνησης για την καταστολή της ελευθερίας του λόγου, χωρίς δικαστικό έλεγχο, είναι.